85 nieuwe COVID-19 gevallen de afgelopen 24 uur

5
COVID-19
Archieffoto

In Suriname zijn de afgelopen 24 uur maar liefst 85 nieuwe COVID-19 gevallen geregistreerd. Dat kwam naar voren na 411 keer testen. Het totaal aantal actieve gevallen van besmetting met het gevreesde coronavirus bedraagt hierdoor 363.

Dit blijkt dinsdagavond na de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering. Uit die gegevens blijkt dat er op dit moment ook 62 personen in het ziekenhuis zijn opgenomen.

De cijfers vertonen een sterke stijging ten opzichte van gisteren toen er sprake was van 35 nieuwe gevallen en in totaal 369 actieve gevallen.

President Santokhi noemt de huidige tweede golf een forse tegenslag. Hoewel het te verwachten was, betreurt hij het, dat Suriname toch hiermee wordt geconfronteerd.

“Het had niet nodig geweest, als de gehele samenleving zich aan de verschillende voorschriften had gehouden”, aldus de president. De regering zal streng blijven monitoren en indien dit nodig is, de maatregelen moeten aanpassen of verscherpen.


5 REACTIES

 1. Was te verwachten na 2 feestdagen er komen nog 4 en begrafenissen zijn ook gulle verspreiders/delers
  Mensen ik begrijp dat het moeilijk is maar probeer het denk aan de 2 mutaties die nu bekend zijn en die ook snel rondgaan en veel gevaarlijker zijn HOU JE AAN DE REGELS!


  Maak melding

 2. “Het had niet nodig geweest, als de gehele samenleving zich aan de verschillende voorschriften had gehouden”, aldus de president.
  =======

  Een president die alles afschuift op een ander. Een president die een president van het volk wilde zijn maar nu beschimpt wordt. Een president zonder gezag. Winkels die niet open mogen zijn open. Mensen die thuis moeten blijven zijn op straat. Ook mensen die op hem lijken trekken zich niks aan van wat hij zegt. Dit worden een paar zware jaren.


  Maak melding

 3. hé paarse rattenkop rob les , , kankergezwel dat jij bent , , wij hebben al 40 jaar zwaar , door die opperrat van jou , dus als het volgens jou strontknikker maar een paar jaar zwaar wordt , dan kunnen wij zeggen dat President Sankokhi het goed gaat doen , , en jij , moet je niet naar leonsberg je baasje zijn arsch schoonlikken , het is toch nu jou beurt , gisteren was robg , en eergisteren ric , en daarvoor luci-en , samen met luci en k….. , , nou jullie baasje heeft het schoonste arsch van de paarse partij de ndp boevenpartij.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.