maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidVIDEO: COVID-19 maatregelen Suriname nu in meerdere talen

VIDEO: COVID-19 maatregelen Suriname nu in meerdere talen

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse overheid heeft vandaag enkele videos uitgebracht waarin de COVID-19-maatregelen in verschillende talen aan burgers worden uitgelegd. Vooralsnog zijn dat Sranan Tongo, Spaans en het Portugees.

Afgelopen week kwam op de persconferentie van de minister van volksgezondheid in Suriname de vraag naar voren waarom er niet meerdere talen worden gebruikt in de informatievoorziening naar burgers toe. De ministers beloofde dit op te pakken en vandaag werden 3 filmpjes gepubliceerd.

Hieronder de Portugese versie:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

7 REACTIES
  1. StevieR , de ndp beschouwde toch in het begin van het jaar dat covid 19 alleen maar een griepje is , en deze gasten lapten toch alles aan hun laars , en je weet wel wie het meeste vooral als de camera op hem gericht was en deed of hij god is , ja die veroordeelde moordenaar.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES