VIDEO: COVID-19 maatregelen Suriname nu in meerdere talen

7
VIDEO: COVID-19 maatregelen Suriname nu in meerdere talen
Screenshot uit filmpje in Portugees.

De Surinaamse overheid heeft vandaag enkele videos uitgebracht waarin de COVID-19-maatregelen in verschillende talen aan burgers worden uitgelegd. Vooralsnog zijn dat Sranan Tongo, Spaans en het Portugees.

Afgelopen week kwam op de persconferentie van de minister van volksgezondheid in Suriname de vraag naar voren waarom er niet meerdere talen worden gebruikt in de informatievoorziening naar burgers toe. De ministers beloofde dit op te pakken en vandaag werden 3 filmpjes gepubliceerd.

Hieronder de Portugese versie:

Bekijk ook:

7 REACTIES

  1. StevieR , de ndp beschouwde toch in het begin van het jaar dat covid 19 alleen maar een griepje is , en deze gasten lapten toch alles aan hun laars , en je weet wel wie het meeste vooral als de camera op hem gericht was en deed of hij god is , ja die veroordeelde moordenaar.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.