Woning van stiefvader die in ziekenhuis ligt leeggehaald door stiefzoon

9
man aangehouden in Suriname
Waterkant Archieffoto - man aangehouden in Suriname.

Een man in Suriname heeft onlangs aangifte gedaan tegen zijn 31-jarige stiefzoon G.C. Deze stiefzoon zou het huis van de aangever leeg hebben gehaald, toen de stiefvader in het ziekenhuis lag meldt de Surinaamse politie vandaag.

De stiefvader E.G. verklaarde dat hij na zijn ontslag uit het ziekenhuis ontdekte, dat zijn ijskast, magnetron, bedden, gasfornuis en gereedschappen uit zijn woning waren verdwenen. Hij deed op woensdag 16 december aangifte van verduistering tegen zijn stiefzoon.

De verdachte werd op zondag 20 december door de politie van het bureau Uitvlugt op zijn woonadres opgespoord en aangehouden. Hij verklaarde dat hij een vriend naar de woning van zijn stiefvader had gebracht en dat die vriend de spullen heeft weggenomen.

De verdachte G.C. is voorgeleid en ontkent zich schuldig te hebben gemaakt aan het strafbaar feit. Over wie de vriend is kan G.C. geen informatie aan de politie verschaffen meldt het Korps Politie Suriname.

Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie is stiefzoon G.C. hangende het onderzoek in verzekering gesteld.


9 REACTIES

 1. Kwakoe geloof jij dat , deze stiefzoon verteld dat een ander dat gedaan heeft , maar hij kent deze persoon niet bij naam , maar weet wel wie hij is , dus paarse boelshit.


  Maak melding

 2. Het volk is door 10 jaar wanbeleid en stelende lieden in de politiek, besmet geraakt met het foefoeroe-virus. Hierbij geen vaccin tegen, dus deze ndp nalatenschap gaat generaties duren.


  Maak melding

 3. Wat is het IQ van die zoon??!!
  Gelooft hij werkelijk dat er iemand is die waarde hecht aan : ” Een vriend van mij heeft het gedaan maar ik weet niet hoe hij heet en wie hij was!”.
  Je hoort vaker criminelen de meeste domme verhalen uiten maar dit slaat werkelijk alles.
  De man onder curatele zetten en liefst ergens ver weg in het bos.


  Maak melding

 4. Ondank is ’s werelds loon; zijn stiefvader heeft hem in huis genomen nadat zijn biologische vader met de noorderzon en zijn staart tussen de benen vertrok en als dank steelt dit addergebroed het huis van zijn stiefvader leeg. Stiefpapa zal nu wel denken: ‘ had ik maar nooit bemoeid met je m.p.p.’.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.