vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidSibrano Pique wil zonder bescherming door IC Wanica Ziekenhuis lopen

Sibrano Pique wil zonder bescherming door IC Wanica Ziekenhuis lopen

-

Does Travel - naar Suriname

Een opmerkelijke oproep van de Surinaamse activist Sibrano Pique dit weekend op zijn Facebook pagina. De activist wil zonder mondkapje of andere bescherming door de IC afdeling van het Wanic Ziekenhuis, waar COVID-19 patiënten liggen, lopen.

“Ik wil mij persoonlijk overtuigen van dit alles en de wereld verlossen van deze angst. Als het werkelijk zo is of niet. Laat mij getuigen of sterven van koppigheid, maar mijn Surinamers bedriegen gaat niet lang stand houden” zegt hij op z’n Facebook pagina.

Pique wil zonder mond en neuskap en zonder bescherming daar lopen. “Ik raak niks aan film niks en ga daarna 14 dagen in zelf quarantaine” aldus Pique die zijn oproep heeft gericht aan de president, vice-president en minister van volksgezondheid in Suriname.

Blijkbaar gelooft Sibrano Pique niet in het gevaar van het coronavirus want hij zegt erbij: “Ik geloof niet in duivelse machten die de boel voor de gek willen houden.”

Op social media wordt Pique opgeroepen om dit vooral te doen, maar mensen voegen eraan toe: “hij moet dan ook alle patiënten knuffelen en een kusje geven…

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

32 REACTIES
 1. We hebben een paar typetjes gekregen de afgelopen jaren:

  1. Belfort aka Tigri Barba
  2. Pakittow mr Suriname eerst
  3. Curtis “We zijn Moe” Hofwijks
  4. Sibrano “Wakamang” Pique
  5. Maisha Neus

  Ze hebben allemaal op hun manier bijgedragen aan de change.

  Hopelijk zijn hun intenties puur!


  Maak melding
 2. groot gelijk iemand moet opstaan om de idiote regels te doorbreken, iedereen is bang gemaakt voor iets wat nu al lang geen killervirus is maar een griep die gemuteerd is, en ja aan griep gaan al eeuwen mensen dood en dat wil niemand, dus hierbij ik ontken niet het bestaan en de gevolgen maar wel dat we er mee moeten leven zoals we altijd gedaan hebben,


  Maak melding
 3. Advies; Geef deze patiënt de ruimte om te doen wat hij wenst. Zo krijgt hij de nodige aandacht, wat hij tijdens zijn protesten op het Onafhankelijkheidsplein niet heeft gehad.
  Ik hoop dat hij met een tevreden gevoel zal gaan rusten.

  Doe wet ,,,,,,,,,,,,,,


  Maak melding
 4. Dat al deze ellende komt van een duivelse macht daar ben ik wel van overtuigd. Je moet het alleen niet gaan uitdagen. Je blijft mens, en geen enkel mens is onsterfelijk.

  Ook al is de duivel een leugenaar, hij heeft nog veel macht in deze wereld. Mede omdat kwaadaardige mensen hem ook macht geven.


  Maak melding
 5. Mang Piqué boi waarom pak je geen spade en cutless om te helpen het land op te bouwen. Alleen maar een grote kwebbel nou ik hoop dat het virus zich in jouw baka sani nestelt !


  Maak melding
 6. Oje, daar is die hopeloze , zielige aandachtzoeker ook weer. Ga ondersteboven aan je benen hangen aan t plafond. Sommigen doen ook echt alles om met hun naam in de krant of facebook te komen. zieliiiiiig


  Maak melding
 7. Ook deze ndp brombere heeft aandacht nodig.Je kan ook een glasje urine drinken van een corona patient om te kijken of je niet ziek wordt.
  Wanneer zien we je weer op de onafhankelijkheids plein??


  Maak melding
 8. Coronavirus heeft deze man aan zijn hersens aangetast i.p.v. zijn longen.
  Alleen een achterlijke persoon wil zo iets doen.

  Ok zou zeggen geef hem toestemming, dan is su verlost van deze achterlijke man petsoon.


  Maak melding
 9. Wat moeten familieleden van aan dit virus overleden patienten denken die hun zieke familielid hebben zien lijden en zelf niet hebben kunnen helpen?
  Hoe moeten de artsen en verpleegkundigen denken die de zwaar zieken stikkende patienten hebben en nog steeds verzorgen? Terwijl ze hun eigen geliefden uit voorzorg ontwijken uit angst voor overdracht?
  De eigen familie/vrienden van een patient op de IC horen er niet zonder noodzaak te komen dan wil deze nobody zonder beschermende kleding(misschien vol van andere besmettelijke virussen en bacterien) aactie gaan voeren op een steriele ziekenhuis afdeling?
  Hierna wil hij 14 dgn op zijn lauweren gaan rusten in zijn hangmat om een ander plan te bedenken om weer de straat op te gaan om aandacht te vragen?
  Ik stel voor dat hij ook een flink pak geld op tafel legt voor het geval hij na dit bezoek gestrekt en buiten westen er weer binnen wordt gebracht zodat alle kosten en onkosten voor zzijn evt verpleging gedekt zijn want ba soekoe ba fini ba tjari en daar hoeven anderen niet voor op te draaien.
  Ik denk eerder dat hij een weddenschap is aangegaan met 1 of meer achterlijke zielen als hemzelf.
  Als hij echt ballen heeft als activist dan vraagt hij geen toestemming van het gezag dat hij niet respecteert maar brikt hij zijn dagoewagi voor de ingang van het ziekenhuis en gaatt sosoborsoe met zn vlaggetje gewoon naar binnen denkende stop mi if joe mang bika mi django.
  Go ma pai joe siki joe srefi a nof tamarra te joe e soekoe foe skrep ie kari gramangosso begibegi jepi bi joe sji didibrisai freri joe.
  Senrano joe mpp jere


  Maak melding
 10. Van meerder mensen begrepen dat het “so called” Overbelaste wanica ziekenhuis, dat het daar best meevalt. Zoveel gevallen zijn er niet. Dus ik ben wel benieuwd of hij gelijk heeft. Ga het aub uitzoeken sibrano.

  Worden we aan het lijntje gehouden???


  Maak melding
 11. hé konsensi , als jij dat ook zo denkt paarse lul , ga dan met je paarse holmaatje pigue , en neem glenn ook mee naar het Wanica ziekenhuis , maar praat eerst met nabestaanden van de corona doden , en als je hen ook niet gelooft ga dan oelewappers en net wat iemand zegt , knuffel die corona patienten en als jullie helden klaar zijn , ga je daarna naar je baasje bouta op leonsberg en knuffel en lik zijn ars , , we denken dat jullie in de rug geschoten worden .


  Maak melding
 12. Door cosmische stralen die de aarde rondt deze tydt van het jaar de aarde beinvloeden,gebeuren er de meest vreemde dingen , mensen doen raar of gek soms wel hele gemeenschappen of landen . de hele wereld is nu onder invloedt van, ieder mens, dit laat zien dat we zelfs ook een virusje zyn.
  De mens bestaat niet opzich maar is onderdeel van het grote geheel.
  everybody wants to reach the top, tell me how far is it from the bottom


  Maak melding
 13. @ Glenn hoezo ben je een racist als je van de VHP bent ? Laten we Lachmon eeuwig dankbaar zijn dat hij na de onafhankelijkheid met Nederland een overgangsrecht overeen kwam waardoor Surinamers tot 1980 visumvrij konden reizen. Velen hebben zich in znederland tussen 1975-1980 in Nederland gevestigd dus je lult er maar op los met je racistisch verwijten. De racisten zaten en zitten overal i Suriname.


  Maak melding
 14. Welke duivel bedoelt Pique? Desi? Aids bestaat zeler ook niet. Laat je maar met besmet bloed inspuiten. Meneer Pique, jij bent er misschien sterk voor maar een andere niet. Boi, gebruik ie verstang, no tak ka sanie.


  Maak melding
 15. Welke coronapatient kan deze idioot een kus geven op zijn mond. Een kus des dood.
  Zijn hersenen zullen zijn aangetast door de paarse virus. Misschien nog dodelijker dan de corona virus. Want dat is een virus die de hele structuur van de samenleving corrumpeert en vernietigt. De rechtstaat en de democratie ondermijnt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES