Op tweede kerstnacht meer dan 150 lockdown-overtreders overgebracht

12
lockdown-overtreders-avondklok-suriname
Archieffoto lockdown-overtreders Suriname

Net als op eerste kerstnacht zijn er ook op tweede kerstnacht meer dan 100 honderd lockdown-overtreders overgebracht naar de hal op het terrein van de Politieacademie. In totaal zijn er op tweede kerstnacht 157 personen overgebracht zegt politiewoordvoerder, inspecteur Rachel Deekman aan Waterkant. Onder hen bevonden zich 24 vrouwen.

De woordvoerder doet nogmaals een beroep op de Surinaamse samenleving om zich te houden aan de COVID-19-maatregelen waaronder de lockdown. De lockdown is nu dagelijks van 19.00 uur tot en met 05.00 uur.

De minister van Volksgezondheid Ramadhin zei vrijdag tegen Radio ABC dat er hard opgetreden zal worden tegen de lockdown-overtreders. “Als de situatie in Suriname maandag niet stabiel is volgt een total lockdown“, waarschuwde hij de bevolking. De bewindsman gaat maandag tijdens een persconferentie nadere mededelingen doen over de situatie.


12 REACTIES

 1. Allemaal fans van de nationale dieven partij. 10 jaren feest vieren is niet genoeg geweest.
  Ze gaan gewoon door met feest vieren.500 srd. boete plakken aan ieder die niet wil horen.


  Maak melding

 2. Maar niet om wat als j die foto zo ziet dan zie j welke die gehoorzaam mensen zyn.tranga esie nummer1 nooit gaan ze afleren.want ze denken dat t land van hun vader is tog en zei hbbn alle macht.


  Maak melding

 3. weer geen boetes opgelegd , justitie jullie zijn soft , je moet hard zijn tegen die gasten , , zo is het water naar zee dragen omdat de overtreders het niet zo erg vinden , om daar een paar uur te zitten , , regering nu na 5 maanden stralen jullie geen gezag uit , en dat kan verkeerd aflopen voor jullie , die paarse ratten ruiken dat er voor hen weer macht inzicht komt , dus regering let op , en pak al die paarse overtreders , ook ambtsdragers en sleur ze in het gevang , zo niet dan einde oefening regering Santokhie-Brunswijk , zou toch jammer zijn .


  Maak melding

 4. @WAT
  intelegentie straald van je af ,alsof je nu al je sos vuurpeil wil afvuren,mensen zoals jy zyn levengevaarlyk voor onze toekomst ,je leefd in een denkbeeldig oorlog met jezelf.
  Dit terwyl wy met zn allen in vrye wereld leven waar vryheidt van meningsuiting het hoogste goedtje is waar jy zoveel misbruik van maakt door andersdenkenden van harte te beledigen.
  Jy gund anderen geen vryheidt,en plaats anderen in verlegenheidt voor eigen genoegen.
  myn advies aan jouw ,kyk eens wat vaker in de spiegel, voor dat je anderen beledigd en bekritiseerd.


  Maak melding

 5. Wat een KA slapte van de overheid. Deze gasten moeten een Dikke Vette boete betalen. Geen eten en of drinken tijdens de overnachting. Verpesten het gewoon voor de rest die zich wel aan de regels houd. Komop PresChan….” set ing”.


  Maak melding

 6. rbrown die vuurpijl komt in je reet , jij bent kleurenblind , maar deze pijl geeft alle kleuren van de regenboog , dus we dachten het al jij bent homo , en de jou ex paarse regering zijn allemaal homo’s , dus past precies in je straatje toch .


  Maak melding

 7. He rbro
  Jij bent wel de aller aller laatste die over intelligentie moet schrijven.
  Jij bent zonder rtwijfel de meest achterlijke hier op Waterkant. Dat op zich is niet erg, iemand moet het zijn, maar het punt is dat je de eerstvolgende mijlen maar dan ook mijlen ver achter je hebt gelaten.
  Daar komt bij dat je een walgelijke hond bent. Kijk lulhannes a;s je voor de ndp bent soit
  maar doe dan niet alsof je dit niet bent. Je bent al vele malen door de mand gevallen.
  onthou een ding lulhannes jullie komen alle maal aan de beurt, dus je kan je stronterij voor je houden met laten we het verlede laten rusten en vooruit kijken. NEKS daarvan.
  OOK niet alle regeringen hebben gestolen, waarom niet beginnen bij Pengel.
  Neks daarvan we beginnen bij bouterse en zien wel hoe ver we komen. Saka saka dagoe
  Je hebt ook je smoelwerk vol over niet reageren op anderen maar op het artikel lulhannes.
  Jij blijft maar reageren op Wat. waarom reageer je niet op vragen die je gesteld worden of opmerkingen die gemaakt zijn op jouw reactie? Nee jij laffe smerige hond dan dok je net als boefdraad.
  Sodemieter


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.