Bromfietser dood na botsing tegen brug op 2e kerstdag

8
Bromfietser dood na botsing tegen brug
De Surinaamse politie doet onderzoek op de plaats van het ongeval. Het stoffelijk overschot van de bromfietser is afgedekt.

In Suriname is een bromfietser op 2e kerstdag om het leven gekomen nadat hij met z’n bromfiets tegen een brug aanreed. Dit gebeurde te Rust en Lust in het district Commewijne.

Hoe de bestuurder van de brom van de weg is geraakt en daardoor tegen de bug is aangekomen, is nog niet duidelijk. Diverse eenheden van de Surinaamse politie zijn nu ter plekke bezig met het onderzoek naar dit eenzijdig ongeval.

De bromfiets van het verkeersslachtoffer:


8 REACTIES

 1. RIP Someni dede ini Sranan!!!Wan paiman e pai!! RIP! Ik roep de geestelijken in Suriname op om recht te trekken wat in ruil voor macht, met duistere machten is overeengekomen!! Ik zie de commentaren al, hoe gestoord ik ben, maar iemand moet het aan de kaak stellen! Kali Mai e rigeri!! Kali’s kracht is niet de vurigheid van woede, maar de koelte en de stilte van haat. Haat kan wachten. Jarenlang – en de revanche zal alleen maar zoeter zijn. Haat is berekenend, methodisch; je weet precies wat je moet doen om je doel te bereiken. Het verhaal: Op een dag dreigde de verschrikkelijke demon Mahish alle goden te vernietigen. Om deze demon te verslaan, offerden alle goden hun glans en kracht aan één godin: Durga. Op haar moedige leeuw, vocht zij een gigantische strijd met Mahish en zij versloeg hem vele malen. Maar er was een groot probleem: uit elke druppel van zijn bloed die de grond raakte, ontsproot een nieuwe kloon van Mahish. In korte tijd vocht Durga met duizenden demonen, en haar kansen werden kleiner met elke succesvolle aanval. Haar woede werd groter en groter, en ze ontstak in pure razernij, totdat er een moment kwam waarop er absoluut geen enkele hoop meer was. Toen, uit haar derde oog, ontsproot Kali. Kali ging onmiddellijk verder met het slachten van de demonen. Maar elke keer als ze er één versloeg, likte ze met haar lange tong zijn bloed op: vóórdat het de grond raakte en zou veranderen in weer een nieuwe demon.
  Kali’s overwinning was totaal. Het slagveld was absoluut stil toen ze klaar was met haar strijd. Zoals de VHP dat uitwerkt! Bid voor Suriname, het is nog niet te laat!


  Maak melding

 2. @Lucien: Jij kan je beter rustig houden en genieten van de tijd die jouw moordlustige afgod je nog geeft want wat de Europeanen eeuwen geleden niet gelukt is zet hij voort nl het uitmoorden van de Inheemsen. Vooral 2020 was een slagveld onder hen die hem ooit trouw gezworen hadden. Een bekend patroon als er tegenstand dreigde of kwam dan kwamen zijn moorddadige kwaliteiten in stelling en gang. Je hebt de parabel gekozen omdat je er veel in herkend van je duivelse heerser .


  Maak melding

 3. @Lucien: Een ieder heeft het recht zijn mening te geven, maar als ik jou was zou ik stoppen met het roken van die shit en het drinken van kasiri want, je verteld soso koeterwals.
  Dus ga terug naar het bos en vraag je stamoudste in het dorp om je te wassen met dribrie-ka en ka mas a sei planga en misschien is er redding voor jou.


  Maak melding

 4. Luciën, geweldig verhaal vertel je hier. Je eindigt met het advies dat we moeten bidden voor Suriname. Een ding is jij nog niet duidelijk en dat is; tot welke god moeten we dan bidden in Suriname?


  Maak melding

 5. De politie controleert nooit op drugs. In een land waar er zoveel drugs wordt verhandeld, wordt er flink gebruikt 100%.

  Al die “vliegende” auto’s zijn v mensen die deels onder de drugs zaten. Bestaat er een forensische mogelijkheid om dit uit te zoeken.
  Er is nooit een campagne mbt drugs geweest, voorlichting etc.


  Maak melding

 6. Ah, aan de vele reacties te zien is het weer all hands on deck! Op idioten die de waarheid blijven bestrijden reageer ik niet. Henkes, alle religieuze stromingen moeten bidden voor Suriname, ook de Hindoes en die weten dan preciues welke God zij moeten aanroepen en welke niet!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.