VHP gedenkt kindertehuizen met levensmiddelenpakketten

5
VHP gedenkt kindertehuizen met levensmiddelenpakketten

Te midden van huidige pandemie, heeft een delegatie van de VHP op donderdag 24 december, enkele kindertehuizen in het district Para bedacht met levensmiddelenpakketten. Het ging in deze om de Surinaamse kindertehuizen Riyos en Odoniti.

Het was volgens de partij duidelijk te merken dat de blijdschap heel groot was bij de kinderen. Naar hun zeggen was hun kerstviering nu compleet en heel dankbaar hebben ze de goederen in ontvangst genomen. 

Glenn Oehlers, ondervoorzitter van de VHP in Suriname tevens delegatieleider, gaf aan dat er geen groter geluk bestaat dan anderen blij te maken en ten dienste te staan van de behoeftige medemens. De beheerders van beide tehuizen brachten hun hartgrondige dank uit aan de VHP, en spraken de hoop uit dat het niet slechts moet blijven bij de kerstviering maar dat ook naar hun andere noden gekeken moet worden.

Oehlers drukte hun op het hart dat hij heel hard zijn best zal doen om de tehuizen bij te staan en dat de VHP oplossingsgericht werkt doormiddel van ontwikkeling en educatie. Eerder deze week heeft de delegatie ook Huize Ashiana bedacht met een pakket antiseptica en reinigingsmiddelen:

Bekijk ook:


5 REACTIES

 1. Beste mensen…… Het hoort een beetje bij een tolerante samenleving als de Surinaamse om de winkels op feestdagen op een kier te zetten…. Christmas is calling… Geloof, hoop en liefde… Suriname kent een epidemie. Een toenemende aantal verkeersongelukken … Let op dat iemand niet met drank op gaat autorijden. Ook andere combinaties drank en drugs zijn zeer gevaarlijk .. En ja, Suriname schrijft haar eigen geschiedenis. Ook voor 2020… . Een nogal roerige jaar ook, vooral na de onafhankelijkheid… De wereld ligt aan het infuus. Er heerst een virus-pandemie .. Toch is kerst een zalig..familie en vrienden feest… Maar niet voor iedereen . . Een zekere Mijnheer van Trikt, een ex-governor van de Surinaamse staatsbank brengt in gevangenis zijn kerstdagen door… Hij heeft gezelschap van kromo-soetoe… Economische delicten worden onderzocht . … Na kerst zullen de Amerikaanse schuldeisers van Oppenheimer opnieuw naar hun geld vragen.. Er is geld geleend..in het verre Amerika .. Hoefdraad loopt nu eventjes weg., maar hoever komt hij.. Er komt misschien een aanklacht tegen hem in de VS. Hij moet daar misschien gaan uitleggen .. Wie weet wat er nog kan gebeuren als hij weigert om het door hem geleende geld terug te storten…. voeg daar aan toe dat in een tolerante samenleving het belangrijk is dat alle geledingen van de maatschappij nu gaan samenwerken aan… een sterke Suriname … Een welzijn, zonder daarbij bepaalde gemeenschappen te stigmatiseren… Ook de video van de ketting-rover die probeerde met zijn bromfiets te vluchten..Wat een beloop had dat… . Hij botste tegen een auto aan… . Inlevingsvermogen en wederzijds begrip behoren tot de kern van de gedeelde waarden.. Dan heb ik het over een Suriname zoals het vroeger was… Mensen., een paar gezellige kerstdagen maar vergeet je mondkapje niet …


  Maak melding

 2. Sari 25,
  Wat een opmerking: het artikel gaat over een goed doel en niet over politiek.

  Zo is dat, de kinderen weten dat wij ook hun alle goeds, willen geven.


  Maak melding

 3. Als je het positief uitlegt is dit een mooie actie van de vhp, niet etnisch bezig, alle burgers waar mogelijk helpen en toch zeker zij die het moeilijk hebben het eerst. Lobi.

  Hopelijk zullen mensen dit niet beschrijven als een publiciteitsstunt van de vhp.
  ik zal dan vragen aan die personen wat zij dan zelf hebben gedaan.
  ik verwacht van de grootste oppositie partij dat zij hopelijk minimaal hun eigen aanhang dan hebben verzorgd in deze moeilijke tijden toch?

  burgers beoordelen jullie zelf maar als het kan doe het met een positieve gedachte want er zijn genoeg negatieve sentimenten.


  Maak melding

 4. het is niet alleen de VHP maar de hele coalitie doet zijn best om de zwakkere te helpen waar het kan , , dat zagen wij de laatste 10 jaar ndp niet , ndp uitroeien met wortel en tak.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.