VHP doneert aan Huize Ashiana in verband met kerst

5
VHP doneert aan Huize Ashiana in verband met kerst
VHP ondervoorzitter dr. Glenn Oehlers overhandigt de donatie.

In verband met kerst heeft de VHP op maandag 21 december, een bezoek gebracht aan Huize Ashiana en daarbij desinfecterende middelen gedoneerd. Namens de VHP overhandigde ondervoorzitter dr. Glenn Oehlers, de spullen aan de onderdirecteur van Huize Ashiana (foto) in Suriname.

De delegatie werd ontvangen en welkom geheten door de onderdirecteur van Huize Ashiana, de heer Somandas. VHP ondervoorzitter Oehlers gaf aan dat de seniore burgers vaak genoeg een vergeten groep zijn binnen onze samenleving. 

Het zijn echter deze burgers die jarenlang hun krachten hebben gegeven aan land en volk. Het is daarom van belang dat deze groep niet vergeten wordt. Daarom heeft de partij gemeend deze groep van Surinaamse seniore burgers die verblijven in Huize Ashiana, te gedenken.

We hebben nu te maken met COVID-19 pandemie. De senioren burgers is een groep die het meest lijdt onder deze pandemie. Behalve dat ze voor COVID-19 de meest kwetsbare groep zijn, krijgen ze ook vanwege de maatregelen minder bezoek en treedt eenzaamheid vaker op. 

De onderdirecteur gaf aan de VHP zeer erkentelijk te zijn voor de donatie en deze geste zal zeker bijdragen tot het veraangenamen van de kerstdagen van bewoners.


5 REACTIES

 1. Deze ‘kerstdonatie’ in de vorm van desinfecterende middelen is wel zeer apart te noemen. Een vluchtige analyse leert ons dat het niet de bedoeling is deze middelen in combinatie met het kerstontbijt te nuttigen. Andere weldoeners schenken kerstbroden en daardoor is wel te begrijpen dat de kerstbroden opgegeten moeten worden. Maar, desinfecterende middelen moet je dus in een andere hoek zoeken. Het is alsnog wachten op kerstbrood. Iedereen schenkt kerstbroden. Desinfecterend spul hoef je niet per se tijdens kerst te schenken. Het wordt een leuk gezicht wanneer een familielid een bejaarde bewoner opbelt en vraagt wat voor kerstcadeau hij/zij gehad heeft. ”Ik heb een flacon Dettol gekregen”. Thanks VHP. Hoe dan ook.


  Maak melding

 2. waterkant.net/suriname/2020/12/22/kerstpakketten-voor-minder-daadkrachtigen-in-suriname/

  waterkant.net/suriname/2020/12/22/video-ghettoleider-van-els-deelt-1-000-kerstbroden-uit/

  Een ieder geeft wat baja

  De een geeft een brood, de ander een verzorgingsproduct. Een noodzakelijk product voor een verzorgingstehuis.
  Sommige mensen denken alleen aan vreten en nog eens vreten

  Wat heeft de ndp gegeven?
  niets noh, oh. is mooi van ze. Maar laten we eerlijk zijn; had iemand iets verwacht?
  Wel noh


  Maak melding

 3. Dank u hartelijk VHP en laat de azijnpissers maar hun zegje doen deze malafide doemdenkers die alleen maar een grote kwebbel hebben.
  Dankbaarheid is een bloem die in weinige tuinen bloeit, zei de grootste ooit!


  Maak melding

 4. hé paki-rat- igri , , jij blijft een paarse rat , ondanks dat je zo nu en dan anders opstelt , , maar zie wat Kromo zijn reactie is , , duidelijk toch je loopt nog steeds achter je baasje , de massa moordenaar bouta aan.


  Maak melding

 5. Leuk, maar het lijkt wel NDP. VHP is al bezig met propaganda voor de volgende verkiezing.
  Het zou wel goed zijn als de regering dat deed voor die mensen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.