vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMelding granaat gegooid bij woning rechter Punwasi was loos alarm

Melding granaat gegooid bij woning rechter Punwasi was loos alarm

-

Does Travel - naar Suriname

De melding gisteren, dat er een handgranaat zou zijn gegooid bij de woning van rechter tevens ex-procureur-generaal Subhaas Punwasi, was loos alarm. Manschappen van Kapitale Delicten die na de melding ter plaatse gingen voor onderzoek, troffen niets aan meldt de Surinaamse krant Times of Suriname.

Er zou bij de woning een harde knal zijn gehoord en toen werd er vanuit gegaan dat er een handgranaat is gegooid. De poltie kamde de omgeving af en stelde een grondig onderzoek in. Nadat er niets was aangetroffen, werd het gebied weer vrijgegeven en verliet de sterke arm de plaats.

Een Surinaamse nieuwssite maakte, zonder de zaak goed te verifiëren, melding dat er een handgranaat zou zijn geworpen op de woning van Punwasi en zorgde voor onnodige ophef.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

18 REACTIES
 1. Come on!
  Bij vuurwerk zou je de stukjes papier zien en suri doet niet aan melkbussen of carbid.

  Of was het de uitlaat ve Toyota max vids of een Yamaha brommer 🙄.


  Maak melding
 2. Afleidingsmanoeuvre van de regering. Ze hebben Belfor gehoord en moeten wat! Het is nu wachten op het scenario dat afgedraaid gaat worden. Ze voelen nattigheid! Wakti, a faya e kom!!


  Maak melding
 3. Ga je paarse shit maar in ocer of op leonsberg verkondigen bij opa D. Jullie kunnen alleen maar functioneren in troebel water of anarchie. Niet in een normale democratie djamoe edes.


  Maak melding
 4. Fantastic news.

  “De Amerikaanse regering heeft opnieuw de steun aan de regering bevestigd. Minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking heeft in Washington DC ook met het transitieteam van aankomende president Joe Biden, gesproken. Er zijn concrete afspraken gemaakt over de samenwerking op het gebied van veiligheid. Een hoge militaire delegatie zal Suriname bezoeken begin januari, zegt de minister in gesprek met Starnieuws. Hij heeft ook gesproken met het Amerikaanse bankwezen, om de schaarste aan US-dollars te helpen oplossen en de problematiek rondom correspondent banken.”

  Deze regering gaat gestaag door. 👍


  Maak melding
 5. goed gezien Ram , , dit is werk van de ndp via faya pepre om chaos te verspreiden , , en zie die paarse kontenlikkers , luci..k…….. . talk right , en die kleine ratje ric , , voelen zich dan aangesproken , en als opdracht van hun baasje bouta hier ook op WTK onzin te schrijven , , en als dank mogen ze morgen naar leonsberg om de kont van hun baasje schoon te likken , , vieze vuile smerige stinkende paarse ratten , , let nu maar goed op , er kan zo een echte granaat naar jullie gegooid worden.


  Maak melding
 6. @Esmerald: Alleen maar holle kreten en frasen, niets concreets, typisch voor deze regering. Geef precies aan wat er concreet is afgesproken en bereikt! Wat zijn de concrete afspraken die gemaakt zijn op gebied van samenwerking en veiligheid? Wat is er concreet afgesproken met het bankwezen? Er is een pseudo-schaarste aan dollars en dat weten jullie, want je maten houden die vast in binnen en buitenland! Is het nou echt zo moeilijk duidelijkheid te geven of zijn jullie bang om door de mand te vallen? Want leugen en bedrog is jullie op het lijf geschreven! Stelletje mislukte bedriegers!!


  Maak melding
 7. Een mislukt bedrieger is toch goed, da ben je geen bedrieger
  Nee voor het echte bedriegerswerk moet je bij bouters en de ndp zijn
  Afspraken aangeven , 🤣🤣🤣🤣🤣 deze is goeeeeeeeeeeeeeeeeeed wat hebben we 10 jaar concreets gezien en gelezen
  la me je helpen mongool
  Devaluaties met en zonder ontkenning dat deze er aan zat tekomen
  junkstatus CCCCCCC+
  kasreserves geleend
  boefdraad op de interpollijst
  ja zo concreet als maar kan
  shotalul bij wie je goedkoop kon winkelen tot en met valuta op de kop toe
  afspreaken met multinationals over onze olie, volgens rob krijgen we mar 5% . Zeer concreet
  boi lik me go hor je kraamt alleen ka uit, maar ja die heb je uit me go gezogen


  Maak melding
 8. @lucien karwo vermoed ik.

  When you build in silence,
  people don’t know what to attack!

  In kleingeld; je hoeft niet alles te weten, er zijn mensen die worden betaald om de boel te bewaken en te implementeren. (DNA en beleidsambtenaren).


  Maak melding
 9. Kromo, weer zo een fakeaccount. Het zal wel die pedo Pet Gajadien zijn die achter vele van deze nepaccounts zit. En Esmerald, kom eens een keer met je billen bloot en geef aan wie je werkelijk bent. Mag bik raden? Je bent een man, je bent Hindustaan en je bent een “grote” VHPer! Let wel, grote tussen aanhalingstekens. Of ben je boeler Pet Gajadien? In dat geval kan ik je alvast melden dat de tijd dat je je verrijkt hebt met gelden van de blakaman, die jij zo graag noemt en ziet als apen, binnenkort voorbij is. Ga maar vast andere klanten, slachtoffers zoeken, stinkende vieze loser!


  Maak melding
 10. Whahahahaha 🤣😂😎😆.
  Is er een law mang datra in tha house!

  @lucien karwa-whatever flipt hier op wkn.
  Wel een beetje laat, 7 maanden na de verkiezing.
  Jij bent een open boek voor de gemiddelde lezer, echt geen rocket science.

  Veeg het schuim van je s’mond en ga rustig met je kasirie in je hangmat liggen. We gaan nog voor vijf en daarna nog vijf, proest.
  Walgelijk racistisch haatzaaiende mannetje.


  Maak melding
 11. Luciën 23 december 2020 At 21:16
  En Esmerald, kom eens een keer met je billen bloot en geef aan wie je werkelijk bent. Mag bik raden? Je bent een man, je bent Hindustaan en je bent een “grote” VHPer!
  ====

  Weet ik wel zeker. Esmerald is geen lekker wijf waar we allemaal op zitten te wachten. Is een dom wijf met plooirok en dikke fake guci riem om d’r buik.


  Maak melding
 12. @robles
  Ik weet nog steeds wie je bent; jij bent en blijft onbelangrijk.

  Niet gewend hé om tegengas te krijgen ve vrouw, pfffff. De grootste grap is dat er héél veel vrouwen hier zitten 😎.
  Ik begrijp nu dat je op wkn komt om meisjes te scoren, vieze pedo.

  Wat een farce; een ouwe, die op de voet volgt wat de FL aantrekt, 🤨😁😆.
  By the way, het is Gucci en plooirokken vallen onder de latest fashion.

  LMFMO


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES