Agenten die onschuldige jongeman neerschoten buiten functie gesteld

15
VIDEO: Man gewond afgevoerd na schietpartij aan de Matheusweg
Het slachtoffer ligt op de grond.

De agenten die verantwoordelijk worden gehouden voor het neerschieten van de onschuldige 17-jarige Jereno Panali op 23 november jl., zijn buiten functie gesteld. De jongeman kwam op 1 december te overlijden aan de verwondingen die hij opliep door een politiekogel.

Het schietincident vond plaats op de hoek van de Mattheusweg te Pontbuiten. De agenten zouden roofverdachten hebben willen aanhouden, maar Jereno Panali had daar niets mee te maken en was onschuldig. Toch werd er na waarschuwingsschoten gericht op hem geschoten.

Panali, ook wel bekend als ‘Rocker Rockobin’, was aan het wegrennen en werd in zijn rug geraakt waarbij de kogel door ging naar zijn buik. Hij werd ter verpleging opgenomen in het ziekenhuis alwaar hij 8 dagen later kwam te overlijden. De kosten voor de uitvaart werden gedekt door het ministerie van justitie en politie in Suriname.

Het gaat om twee agenten die buiten functie zijn gesteld, na een onderzoek door de afdeling Onderzoek Politionele Zaken (OPZ) van de Surinaamse politie. Wat er verder met hen gaat gebeuren is niet bekend.

Bekijk ook:


15 REACTIES

 1. Straf de agenten voor moord!!
  Het moet ophouden nu.
  Onschuldigen worden steeds het slachtoffer van de politie en buurtmaffia’s die voor rechter willen spelen en ter plaatste straf willen uitdelen!


  Maak melding

 2. Ja! En volgens de SPB moeten er nog drie van dit soort schietgrage gangsters beëdigd worden, anders gaat de boel plat. Waar worden wij mee opgezadeld?!


  Maak melding

 3. Doet een beetje denken aan het verhaal van Rishi die ook werd neergeknald in Den Haag jaren geleden. In zijn nek. Nu is het wel zo dat Nederland over goed opgeleide politieagenten beschikt. Zo goed dat zij ook van achteren iemand neerknallen die in de verste verte geen gelijkenissen vertoont met Bin Laden. Terugvoerend naar Suriname; denk niet dat het aan de opleiding specifiek ligt. Immers ,het vindt ook plaats in landen die wel de titel dragen verantwoord bezig te zijn, (dus niet!). Gebrek aan ervaring en koelbloedigheid speelt een voorname rol. Verder, minachting voor het leven.


  Maak melding

 4. Het Korps moet jaarlijks een APK beurt krijgen, zodat de rotte appels verwijdert kunnen worden. Doet men dat niet dan zullen wij meerdere van zulke gevallen krijgen. Ik stel voor om deze twee idioten met onmiddellijke ingang te ontslaan en hen strafrechtelijk te vervolgen.
  Een jongeman in de bloei van zijn leven moest het onderspit delven, terwijl zij vrolijk in de bar sterke verhalen lopen vertellen over het geval. Weg ermee er staan honderden in de rij.


  Maak melding

 5. Dit is absoluut geen nieuws dat nieuw is.
  De agentjes rover dealen moorden …het gebeurd regelmatig en ken zelf ook mensen die zijn uitgescholden door de politie vernederd of geintimideerd.

  De ministers van justitie hoor je nauwlijks over dit soort ongelukjes…gek is wel dat deze agentjes bijna nooit gestraft worden voor hun wandaden, conclusie is dat ze daarom ook doorgaan want straf krygen ze niet.

  Hoeveel politie agenten zijn wel niet dronken of onder invloed van drugs op hun werk….de meeste agenten zijn gewoon ah rotzooien en verachten bijna de wet!!

  Wat een apart volk zijn deze criminelen.


  Maak melding

 6. Hij rent weg omdat hij gezien heeft dat wegrennen vaak de moeite waard is.
  boefdraad is ook weggeronnen, ondanks dat vette lijf van hem was hij snel
  hebben ze hem al gevonden in een ton
  hoe staat het met adhin hij was toch weer opgepakt


  Maak melding

 7. Zomaaar verlies die jongen zijn leven dit is echt niet de 1 ste keer dat zoiets gebeurd.

  medeleven ipv waarom rende hij ,wat heb je aan een waarom vraag?

  Chinees schiet in menigte en raakt zw man dodelijk van deze zaak hebben we niks meer gehoord.

  Belfort moet ook nog steeds verantwoorden welke maatregelen er zijn genomen tegen de politie agenten die 4 jongens in een auto hebben doodgeschoten????


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.