Rover rukt ketting vrouw, botst tegen auto bij vluchten en wordt aangepakt door omstanders

21
Rover rukt ketting vrouw, botst tegen auto bij vluchten en wordt gepakt
Beelden van een bewakingscamera

Dit is wel een heel knullige roofactie van een man gisteren in Suriname. Een rover op een bromfiets, die de ketting van een vrouw weg rukte, botste bij het vluchten tegen een auto en werd door omstanders flink aangepakt.

Het gebeurde zondagmiddag voor een winkel aan de Kwattaweg en werd vastgelegd door een beveiligingscamera, waarvan de beelden hieronder te zien zijn. Twee vrouwen lopen op het trottoir voor een winkel waarbij een man op een bromfiets hen tegemoet komt.

De man rijdt langs de eerste vrouw en rukt ineens de ketting van de tweede weg. Hij probeert daarna vlug weg te rijden tussen de auto’s door en rijdt richting straat. De geschrokken vrouwen aarzelen bijna niet en rennen ook richting straat om de dief achterna te gaan.

Een automobilist die de vrouwen de straat op ziet rennen trapt op zijn rem en wel precies op het moment dat de bromfietser achter hem langs wil rijden. De dief knalt tegen de auto en komt te vallen. Hij krabbelt snel op en springt op de brom, maar de vrouwen zijn inmiddels bij hem en er ontstaat een gehaal en getrek.

Omstanders hebben dan door wat er aan de hand is en meer dan 6 mensen schieten de vrouwen te hulp. Met flink wat duw en trek werk proberen ze de dief te overmeesteren, maar die weet op het eind voor zijn leven te rennen. De vrouw kreeg haar ketting terug en de Surinaamse politie werd ingeschakeld.

De beelden:

Bekijk ook:


21 REACTIES

 1. HEERLIJK en nu castreren
  zou het rbro zijn? Nee, die is zijn wetboek aan het herschrijven?
  zou het rob zijn? Nee, die woont in de bijlmer
  Robles dan? Zou kunnen die haat vrouwen


  Maak melding

 2. De politie moet deze gouden halsketting willen stelende crimineel snel kunnen opsporen gelet op zijn bromfiets, kleding. Er moeten genoeg mensen, mensen in zijn buurt vd straat hem herkennen.

  Wat een mislukkeling. Ik snap niet dat zoveel omstanders hem te pakken hebben en het hen toch niet gelukt is hem onder bedwang te houden tot dat de sterke arm er bij kwam en hem dan over gedragen voor verdere transport naar het politiebureau.

  Omstanders volgende keer hem onder bedwang houden tot dat hij aan de politie kan worden overgedragen.

  De Surinaamse bevolking moet er alle wettelijke middelen die geoorloofd zijn gebruiken om criminaliteit in Suriname uit te schakelen. Samen werken is goed, kijken en waar nodig in actie komen. Veiligheid van omstanders en u zelf wel in acht nemen.


  Maak melding

 3. Ik mag toch aannemen dat de brommer in beslag is genomen en eventueel verkocht wordt om schade te verhalen??
  En met de registratie van de brommer moet de dief wel te achterhalen zijn.


  Maak melding

 4. Heel goed voor hem. Jammer dat de vrouwen geen pumps aan hadden om een paar flinke tikjes uit te delen. Hij heeft wel een brommer, maar te lui om een baan te zoeken.


  Maak melding

 5. Hij is blijkbaar een familie Kali Madjoe die achterlijk dementerende malloot van deze site. Nu heeft hij ook een soortgenoot erbij Bhaai. Ga naar het binnenland tegen de Djoeka’s zeggen inplaats van dagelijks te huilen bij de Waterkant.


  Maak melding

 6. Talk right schijnbaar heb je een bril nodig om te zien wie het, in dit geval surinamers zo moeten jullie elkaar helpen, geeft dieven geen kans, zien jullie een auto rijden in jullie buurt die niet bekend is, kenteken noteren je weet nooit waneer het wel nodig is om zo de dieven snel achter slot en grendel zetten, zo moet het gezamenlijke aanpakken,


  Maak melding

 7. die talk right is een paarse rat , , jou moeten ze ook aanpakken , en flink in je zak trappen eikel , , je bent kleurenblind , en je moet deze reactie zeker van je baasje bouta plaatsen hé strontzak.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.