Medewerker MI-Glis besmet met coronavirus; kantoor maandag gesloten

0
MI-Glis suriname

Een medewerker van het Management Instituut voor Grondregistratie en Land Informatiesysteem (MI-Glis) is positief bevonden op het coronavirus. Het kantoor is maandag 21 december gesloten voor ontsmetting.

In Suriname zijn zondag 41 nieuwe COVID-19 gevallen geregistreerd en 28 patiënten genezen verklaard. Het aantal actieve cases is nu op 159.

Het aantal personen in het ziekenhuis is gestegen van 19 naar 32. 5 patiënten worden verpleegd in de intensive care unit. Er zijn nu 1.163 personen in quarantaine en 82 mensen zijn in isolatie. Het virus heeft het leven gekost aan 118 mensen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.