Medewerker MI-Glis besmet met coronavirus; kantoor maandag gesloten

0
MI-Glis suriname

Een medewerker van het Management Instituut voor Grondregistratie en Land Informatiesysteem (MI-Glis) is positief bevonden op het coronavirus. Het kantoor is maandag 21 december gesloten voor ontsmetting.

In Suriname zijn zondag 41 nieuwe COVID-19 gevallen geregistreerd en 28 patiënten genezen verklaard. Het aantal actieve cases is nu op 159.

Het aantal personen in het ziekenhuis is gestegen van 19 naar 32. 5 patiënten worden verpleegd in de intensive care unit. Er zijn nu 1.163 personen in quarantaine en 82 mensen zijn in isolatie. Het virus heeft het leven gekost aan 118 mensen.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.