Lockdown overtreder met vuurwapen aangehouden bij drugslocatie

4
politie-eenheden-suriname-in-actie-bij-geval

In de nacht van zaterdag op zondag zijn in Suriname gedurende de politie operatie ‘Operatie Hoop’ en de controle op de naleving van de lockdown maatregel, een 6 tal lockdown overtreders aan de Latourweg staande gehouden. Een van de mannen was daarbij gewapend met een vuistvuurwapen.

De man werd aangehouden door de Surinaamse politie en daarna overgebracht naar het politie station Livorno voor verder onderzoek. Op hetzelfde adres, dat een drugslocatie bleek te zijn, werden na huiszoeking 30 stuks jachtgeweer patronen aangetroffen.

Ter plekke werden ook 9 buksen aangetroffen en in beslag genomen. De politie heeft de zaak in onderzoek.


4 REACTIES

 1. De groep lockdown overtreders moet goed in beeld worden gebracht. Welke etniciteit, mannen, vrouwen, leeftijdsgroep, welke buurten, wijken, het tijdstip. Hoe ze zich vermaken, wat voor soort muziek, alcohol, enz.

  Hierdoor wordt de Surinamer goed geïnformeerd over wie deze overtreders zijn van de Lockdown, zich niet aan de COVID-19 maatregelen houden, het virus niet in te dammen is, zich kan blijven verspreiden onder de Surinamers, Surinamers hieraan dood zullen gaan, de maatschappij nog meer onder druk komt, enz en naar deze aso’s kan worden gekeken en weten dat zij er zorg voor dragen dat mensen zullen sterven aan het COVID-19 virus.

  Deze aso’s moeten keihard worden aangepakt als de politie klachten over hen krijgt en moeten flinke boeten krijgen e/o, proces-verbalen, in hechtenis worden genomen, gevangenisstraffen na te zijn voorgeleid bij de rechter

  Deze aso’s zijn zich niet van bewust dat hun gedrag het virus de kans krijgt in stand te blijven, zich te verspreiden en zelf tot de dood van hun naasten, zich zelf kan leiden. Hoe dom kun je zijn omdat niet in te willen zien. De voorlichting is meer dan duidelijk. Zie zelf dat er mensen zijn uit de amusementwereld die vinden dat ze op podia kunnen en moeten gaan zingen bij grote groepen mensen. Deze mensen denken alleen aan zich zelf en niet aan het algemeen belang. Achterlijke egoïsten, die niet kunnen inzien dat het COVID-19 virus groter is en internationaal alles lam legt om.

  Om te overleven zal een ieder zich dus aan maatregelen van de overheid moeten houden. Het motto: financieel verlies lijden, vrijheidsbeperking is beter dan dood gaan aan het COVID-19 virus.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.