maandag, juni 17, 2024
HomeNieuws uit NederlandVIDEO: Allereerste passagiersvlucht SLM met 'nieuwe' B777-200ER

VIDEO: Allereerste passagiersvlucht SLM met ‘nieuwe’ B777-200ER

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM) heeft zondag 20 december haar allereerste passagiersvlucht met de ‘nieuwe’ B777-200ER ‘Bird of the green paradise’ uitgevoerd. De SLM vloog zondag vanaf Schiphol naar Suriname.

Vrijdag 18 december jl. vertrok de kist voor haar eerste commerciële vlucht naar Amsterdam. Het ging daarbij om een cargo vlucht. De aankomst zaterdag in Nederland is te zien in het 2e filmpje hieronder van Fhiko Aviation.

Bij aankomst zondagmiddag in Suriname vloog de Boeing relatief laag over Paramaribo op 2100 – 2000ft en was daardoor goed waarneembaar. Dat blijkt ook uit dit filmpje van de Vliegende Reporter:

Het Surinaams bedrijf meldde eerder dat Surinam Airways officieel een nieuwe fase tegemoet gaat door de commerciële inzetbaarheid van de ETOPS gecertificeerde B777-200ER gaat. “Samen met alle betrokken actoren is de afgelopen periode hard gewerkt en Surinam Airways is bijzonder verheugd hiermee” aldus de SLM.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
  1. hoeveel passagiers zijn ermee gekomen , en moeten ze ook 7 dagen in quarantaine , of meer , vandaag zondag 20 december in Nederland meer dan 13.000 positieven , en er blijkt ook een mutatie van covid 19 daar zijn gevonden , eerst in Engeland , en nu in meer landen , dus een gevaarlijke situatie , hier in Suriname loopt de besmettingen al verder op , dus die mensen die uit Europa komen kunnen het nog erger maken , regering en het covid 19 team let op en neem maatregelingen , als de besmettingen en ziekenhuisopnames hier verder toe nemen en ook op de IC afdelingen vol liggen is er niemand die ons in Suriname kan verder helpen , dus mensen laten wij allemaal aan de covid 19 protocollen houden.


    Maak melding
  2. @wat
    Kijk eerst wat er in Suriname gebeurt en hoe de mensen ondanks alle maatregelen zich toch niet aan de regels houden. Daarom heeft Suriname weer een Corona golf en in Januari als die Surinamers uitgefeest zijn en geen geld meer hebben dan gaan ze klagen dat de regering niks doet.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES