zaterdag, april 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAutohuurder die voertuig niet terug bracht klemgereden door politie

Autohuurder die voertuig niet terug bracht klemgereden door politie

-

Does Travel - naar Suriname

De 34-jarige G.D., die een auto bij een verhuurbedrijf had gehuurd maar niet terug bracht, is door het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) klemgereden en aangehouden. Dat meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

Tegen de verdachte G.D. deed een eigenaar van een autoverhuurbedrijf op zondag 6 december aangifte van verduistering bij de politie van het ressort Centrum. Volgens verklaring van de aangever huurde G.D. een auto bij het bedrijf.

Na verloop van de overeenkomst leverde de huurder het voertuig niet in. Pogingen hem telefonisch te bereiken leverde ook niet het gewenste resultaat op. Met assistentie van RBTP werd de verdachte op vrijdag 11 december met het gehuurd voertuig gesignaleerd in de binnenstad en aan de Sulfaatstraat klemgereden.

De verdachte werd aangehouden en overgedragen aan de recherche van Paramaribo. Het voertuig werd in beslag genomen en afgestaan aan de rechtmatige eigenaar. G.D. werd voorgeleid en in verzekering gesteld meldt de Surinaamse politie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
  1. Aswhin Aloebaba en Boy Gladiola vernietigden of brachten de spullen van het land, die ze in bruikleen hadden ook niet terug. Het is dus terecht als zij, net als deze boevige huurder, ook klemgereden, klemgezet of opgesloten worden. Recht voor één, recht voor allen.


    Maak melding
  2. Henkes volkomen met je eens , het is te gek van woorden dat die ndp gasten nog vrij rondlopen , die aardappelen en uien kop adhin , heeft wel 8 dagen ngezeten , maar door druk van de ndp hebben ze hem laten gaan , dus je ziet maar weer dat politie , justitie en OM bang zijn voor die moordenaar en nzijn ndp.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES