Zoon van Surinaams Amsterdamse crimineel met bijna 5 miljoen euro cash gepakt

20
Zoon van Surinaams Amsterdamse crimineel met bijna 5 miljoen euro cash gepakt
Foto (c) Politie Nederland

Deze twee sporttassen met in totaal bijna 5 miljoen euro (foto), werden onlangs gevonden in een huis in Purmerend. Daarbij werd Digennaro B., de 25-jarige zoon van de Surinaamse Amsterdammer Delano B.(55), aangehouden meldt de Nederlandse krant Het Parool donderdag.

Volgens de krant begon de recherche in maart een onderzoek, na anonieme tips die bij het Team Criminele Inlichtingen van de politie waren binnengekomen. Een van de tips was dat Digennaro geld en drugs zou rijden voor de organisatie van zijn vader Delano, die bij de politie al langer bekend zou zijn om cocaïneverdenkingen.

De Nederlandse website Crimesite schrijft hierover dat de naam van Delano B. frequent voorkomt in strafdossiers. De politie rekende hem tot de contacten van Dino Soerel, en zijn naam viel later in de serie onderzoeken naar cocaïnehandel van de groep rond de uit Suriname afkomstige Piet W., die werd veroordeeld voor cocaïnesmokkel maar inmiddels weer op vrije voeten is.

De tassen met in totaal 4.810.795 euro werden in september aangetroffen bij een inval. Naast Digennaro B. zijn er nog 3 personen opgepakt, die verdacht worden van witwassen.


20 REACTIES

 1. Blijft het schorem van de samenleving dit soort kakkerlakken. Ben benieuwd wie nu geliquideerd wordt. Wat deed ik toen ik 25 jaar oud was ? Ik werkte voor Pacific en daarna voor SurMac!


  Maak melding

 2. Tja..Zolang advocaten,doktoren,directeuren, zangers enz die troep blijven gebruiken en hun geld eraan geven blijven deze soort gasten geld verdienen als water. Als ze op mijn geld hadden moeten wachten waren ze allemaal bij de voedselbank.


  Maak melding

 3. Dat geld komt toch weer terecht in de economie.

  De narcotica worden vernietigd, maar het illegaal verkregen geld wordt nooit vernietigd. In principe hoort het geld ook te worden vernietigd.

  Alleen een overheid kan “zwart” geld “wit” wassen…


  Maak melding

 4. Flyer@@@ Jij bent een echte idioot. Kruipt lekker in je hol terug waar je vandaan komt. Ik zie dat je wereld vreemd bent. Wat zit in jouw soort genen??? Is het soms ….stom ouwehoeren, snuiven, pedofilie enz . Je zegt het maar.


  Maak melding

 5. Product vernietigen. Geld ook vernietigen, roverheid. Anders krijg je scheefgroei. Eerst die gasten hun gangetje laten gaan, onder het mom ‘ze waren al in de picture’. Daarna zelf het geld cashen, Roverheid.


  Maak melding

 6. @Flyer de grootste drugscriminelen zijn Marokkanen en Nederlanders. Generatie op generatie wordt in Marokko en Nederland de handel in drugs van opa op vader doorgegeven. Hier in Suriname zie je het toch ook met de aanwas van Nederlanders, Turken en Marokkanen. Het is niet zo dat alleen Surinamers zich met drugs bezighouden.
  Ik voel me behoorlijk gestigmatiseerd door jou reactie.


  Maak melding

 7. Naast Digennaro B. zijn er nog 3 personen opgepakt, die verdacht worden van witwassen……een van de vele sponsoren van de Surinaamse regering?????….want ergens halen ze het geld vandaan en niet alleen van de governmenttake en zeker niet door prudent beleid en sparen, zoals ze dat vaak zeggen!


  Maak melding

 8. Flyer, voordat je over de misdadige genen van Surinamers gaat lullen, zou je eens de twee boeken, geschreven door twee Nederlanders, moeten lezen;
  1. Ewald Vanvugt: Roofstaat.
  2. Hans Derks: Verslaafd aan opium. De VOC en het Huis van Oranje als drugs dealers.
  Als zelfs het Huis van O. drugs verhandeld heeft, denk je dat andere Bakras, met hun hypocriete kop, daar bezwaar tegen zullen hebben, wanneer ze de kans daartoe hebben of krijgen?


  Maak melding

 9. En nu is een deel van de handelswaar gevonden tussen hout in een zeecontainer in 5 sporttassen. En ook die in dat ongebruikte vliegtuig op Jap 1+1=2
  Las sapakara las lanser.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.