27 nieuwe COVID-19 gevallen, ziekenhuisopnames gestegen

3
covid-19-coronavirus-patiënt-ziekenhuis-suriname

In Suriname zijn de afgelopen 24 uur weer 27 nieuwe COVID-19 gevallen geregistreerd. Het aantal personen in het ziekenhuis is ook gestegen van 5 naar 14.

Dat blijkt donderdagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering. In totaal zijn 162 corona testen het afgelopen etmaal uitgevoerd. De meeste positieve gevallen zijn vastgesteld in Paramaribo (21) , gevolgd door Wanica (4) en Commewijne (2).

Het aantal actieve gevallen is hierdoor gestegen naar 86. Met deze cijfers ligt het in de verwachting dat de COVID-19 maatregelen nog verder aangescherpt zullen worden.

UPDATE – De regering heeft de maatregelen weer aangepast:


3 REACTIES

 1. Er zijn al vaccins tegen het COVID-19 Virus. In Engeland is men al begonnen en ook in de USA, Duitsland, Frankrijk start men binnenkort mee. In Nederland start men op 8 januari 2021.

  minister Ramadin van Volksgezondheid in Suriname wanneer begint men de vaccinatie tegen het COVID-19 virus in Suriname?
  Is alles al in place wat transport, levering, opslag, distributie over het hele land/ook dorpen van Inheemsen en Marrons in het oerwoud? Zijn er genoeg deskundige personeels aanwezig om de Surinamers te vaccineren. Om hoeveel Surinamers gaat het vreemdelingen in Suriname, illegalen?

  Wie worden belast met het vaccineren van Surinamers? Is het de BOG, huisartsen, ziekenhuizen of is het een combinatie van deze instanties?

  Wordt alles geregistreerd en goed bijgehouden dan men is gevaccineerd? Het gaat wel om twee prikken die Surinamer moet krijgen om volledig en goed te zijn gevaccineerd tegen het Covid-19 virus.

  Wat is het laatste nieuws die u van WHO heeft ontvangen? En over het vaccin? en van Nederland? Frankrijk?, Elders?


  Maak melding

 2. Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt haar wel!! Menigeen vroeg zich al af hoe lang de Surinaamse overheid de waarheid over het echte aantal COVIDpositieve gevallen zou kunnen verbergen! Overal in de wereld steeg het….alleen in Suriname niet, door volgens deze leugenaars prudent beleid! Enkel en alleen om geld!! Geld uit de zakken van onze familieleden in Nederland! Bah, om kmots misselijk van te worden!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.