zaterdag, mei 25, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAcht vrouwen van Korps Politie Suriname gedecoreerd

Acht vrouwen van Korps Politie Suriname gedecoreerd

-

Does Travel - naar Suriname

Het Korps Politie Suriname heeft onlangs diverse medewerkers in verband met veertig (40) en meer trouwe dienstjaren gedecoreerd. Tot de groep jubilarissen behoorden acht vrouwen meldt de Surinaamse politie.

Het gaat in deze om de commissaris van politie Forster R., de hoofdinspecteurs van politie Randjitsing – Poeran W., Claver S., Verwey L., Dragtenstein J., Wekker H.; de onderinspecteurs van politie Durga – Soedkhnandan N. en Acton E.

Deze medewerkers zijn allen op 26 november 1980 in dienst getreden en hebben op verschillende afdelingen binnen de organisatie gediend. De jubilarissen mochten als blijk van waardering, uit handen van de korpsleiding een hand boeket, een gesloten enveloppe en een oorkonde in ontvangst nemen.

Het Korps Politie Suriname feliciteert de jubilarissen met deze prestatie en hoopt dat hun loopbaan een voorbeeld zal zijn voor velen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES