Oproep Damaru om te protesteren tegen beleid regering

39
massaal te verzamelen bij TBL Parking om 11.00u. We gaan protesteren om tot een oplossing te komen of een eventuele compensatie voor evenementen te krijgen

Personen werkzaam in de horeca, toerisme en entertainmentsector in Suriname, zijn via social media opgeroepen om zich vandaag te verzamelen bij TBL Parking om 11.00u. “We gaan protesteren om tot een oplossing te komen of een eventuele compensatie voor evenementen te krijgen” is te lezen in een oproep die rondgestuurd wordt.

Vanuit TBL gaat men naar Flamboyant om hun stem te laten horen. “Wij willen geen 2e rangs behandeling, dat de firstlady wel events mag houden in bijvoorbeeld Flamboyant en wij niet. Of dat de casino’s ook gewoon open gaan en door verdienen. Recht voor 1, recht voor allen!” is te lezen in de oproep.

In Flamboyant organiseert de Surinaamse firstlady een ‘Bigi Sma dei’. Op vragen daarover gisteren tijdens de persconferentie van de regering liet de vrouw van de president weten dat deze bijeenkomst geheel volgens de geldende COVID-19 protocollen zal worden gehouden.

Een van de personen die de oproep heeft gedaan is de Surinaamse entertainer Damaru. Hij zei gisteren dit erover:


39 REACTIES

 1. Heb het al eerder aangegeven. Beter doneer je (kerst)pakketten enzo voor de bejaardentehuizen, kindertehuizen, gehandicapten e.d. ipv evenementen te organiseren.


  Maak melding

 2. Damaru is verlengstuk van de facistische paarse partij. Niet meer niet minder. Er geen vergunning voor deze protest aangevraagd. Met andere woorden politie doe uw werk. Keihard ingrijpen !


  Maak melding

 3. Laat Damaru op het dak gaan zitten. Wat een idioot. Er is meer te verliezen als wij met z’n allen ziek worden. Laat hij dat tuintje in zijn hart in zijn b*l steken

  Het is onbegrijpelijk dat mensen aan feesten denken, terwijl ze hiermee iedereens gezondheid op het spel zetten. Asociaal gedrag.


  Maak melding

 4. nou robles en paars geboefte, dit is toch wat jullie wille. dan komt jullie wens uit. de vhp ruimt zichzelf op.
  Hoe achterlijk moet je zijn om te schrijven damaru heef gelijk dat hij wil feesten.
  als hij nou had gezegd stop met het feesten dan was het iets anders, maar meneer wil opk feesten. nivo boerikie


  Maak melding

 5. De paarse ezels weten het verschil niet tussen appels en peren.
  Damaru moet zijn naam veranderen in Dommeru. Hij moet op Leonsberg “heb je even voor mij” gaan zingen.


  Maak melding

 6. Ja ja feesten en beesten kunnen ze als geen ander en maar een te grote kwebbel over hoe trots hij is Surinamer te zijn. Pak de sebel en cutless en ga aan het werk luie pop die je bent !


  Maak melding

 7. Ben totaal geen dan van zijn muziek, maar ben wel met hem eens wat betreft recht voor 1.
  Geen tequila party, geen Koningsdag, geen enkele viering ook al word er een belofte gedaan voor het handhaven van de Covid protocollen.


  Maak melding

 8. Surinamers
  laat je niet belazeren door een damaru.De paarse onrust zaaiers zullen nooit tevreden zijn met wat de regering Santokhi doet.@Ze proberen gewoon onrust zaaien onder de surinamers.Dat doen ze sinds 1980 tot heden.


  Maak melding

 9. Domme Damaru je probeert een massa bijeen te krijgen door de corona regels te verkrachten.Van de onrust zaaiers verwacht je echt niet dat ze zich aan regels gaan houden.


  Maak melding

 10. In deze Corona tijd is het goed om aandacht te geven aan de meest
  kwetsbaren in de samenleving. Het is een misvatting om aandacht met
  vertier/feesten te vergelijken.


  Maak melding

 11. Dagelijks worden overtreders van de corona regels betrapt.Het zijn zeker niet de senioren!
  Ze verdienen ook een dagje gezelligheid.Maar de paarse uilskuiken damaru kan deze gedachte niet verdragen.Regering Santokhi laat damaru deze dag niet verpesten door ellendige damaru!


  Maak melding

 12. Kan meneer d zich indenken wat deze dagg betekent voor die oudjes die in de corona pandemie meer te lijden hebben gehad dan volgesnoven figuren als hij die niet weten wat werken is en alleen leven van de gouden grijpstuivers die men ze wil toewerpen voor hun liedjes. Dom figuur!
  De oudjes wiens misdaden zijn dat ze oud en versleten zijn en machteloos moeten toezien wat men van hhet land heeft gemaakt dat zij hebben opgebouwd. Nu werden/worden ze ter voorkoming van corona opgesloten verstoten van familie en vrienden zonder contact en vreugde in hun laatste periode op deze aardkloot.
  Ik neem aan dat de FIRST LADY wel alle corona protocollen in acht neemt ten behoeve van de geselecteerde oudjes die dit verzetje krijgen.
  De artiesten die protesteren hiertegen moeten zich schamen want via youtube en andere streamingdiensten komen ze niets tekort.
  Het zou de artiesten juist sieren als ze een steam zouden verzorgen zodat die oudjes nog kunnen meebewegen in hun stoel.
  De vorige fist lady organiseerde een massa opkomst om het stukje highway te openen in coronatijd. Vierde feestjes in de Palmentuin/wakka passie.
  Damaru & friends geef jezelf op als vrijwilligrs om een weekje in een bejaarden/verzorgingshuis mee te lopen om de oudjes te verzorgen en te vermaken.


  Maak melding

 13. Damaru was ook in coronatijd(de eerste golf) in Nederland om op te treden hij wist toch zeker voor zijn vertrek en voordat het Surinaamse luchtruim sloot dat er corona was? Wat is zijn punt nu?


  Maak melding

 14. Hij verdient een paardeschop aan zijn verschroeide kontgat.
  De meeste pokoes vn deze bosapen zijn gebasserd op hoigrie,intimidatie , vulgaire taal ,uitdagingen n aanzetten tot geweld n hoererij.
  Aarki radio jo skrikie sang deng japjapie nanga keskesi ai singie. Soso ka.


  Maak melding

 15. Het is bekend dat Damaris in Bouta’s darmen werkt, daarom dacht ik dat hij gewoon zat te zeuren over de huidige regering. Maar eerlijk is eerlijk, Damaru heeft gelijk; als de first lady in deze corona tijd een feest mag organiseren in het Flamboyant park voor de meest kwetsbare risico groep binnen de samenleving, mogen figuren als Damaru dat ook voor hun minder kwetsbare jonge aanhangers; recht voor omnipotente Melisa, met een.heleboel leuke ideeĆ«n in haar hart, recht voor schreeuwlelijk Damaru met een tuintje in zijn hart.


  Maak melding

 16. @Robles

  Het evenement is aangepast toch en voor een brede groep Surinamers.
  Veel NDPers zien met lede ogen aan dat de regering steeds meer dingen voor de mensen kan gaan doen vanuit de reguliere begroting zonder te lenen.

  Damaru kijkt alleen naar het eigenbelang en een kleine groep om hem heen.
  We zullen zien wat hij bij elkaar brengt of dat hij zo terug in zijn hol moet kruipen.

  Robles elke vorm van afleiden door de NDP van de dingen waar het om gaat mislukt.
  Elke manier van aandacht trekken maakt ze belachelijk


  Maak melding

 17. @ Taurus
  klopt wat je zegt. Kijk naar de vrienden van Promes in z’n drilrapgroep, Achttien jaar cel .
  deze jongens weigeren zich te onttrekken aan het milieu waar ze uit komen. De hang naar het criminele is te groot voor velen.


  Maak melding

 18. Wie denkt damarutje wel dat hij is? Damaru kan in Nederland zijn kont niet keren. Daar moet hij gehoorzamen en de strengere maatregelen naleven. Volg maar de interviews die hij daar afstaat over covid-19. Nu wil hij proberen om ons hier in gevaar te brengen en wederom te doen belanden in een cultuur van angst en verderf. NO WAY!!!
  (Plotseling praten sommigen alleen over regering Chan i.p.v. Chan en Brunsi) Mensen trap er niet in.


  Maak melding

 19. Glenn je stront in je paarse hoofd. Wat een domme reactie. Zelf woon je ook in de Bijlmerpark met een daklozen uitkering. En hier probeer je de vaderland liefhebbende Suri uit te hangen. Waardeloos paarse rat dat je bent.


  Maak melding

 20. de regering is gewoon super stom bezig
  ambtenaren die 300srd tegemoetkoming krijgen
  zorg personeel die 750 srd tegemoetkoming krijgen
  srefedensi day vieren
  bigi sma day vieren

  en maar zeiken dat er geen geld is en de koers om zeep helpen.
  terwijl ze alle paarse ratten met zakken geld er vandoor laten gaan.
  bouta was al het einde van het land….. maar het enige wat santhoki nu doet is balanceren op het randje van de afgrond.
  deze regering is niet bezig om suriname van de afgrond te leiden….. alles wijst daarop


  Maak melding

 21. al die gelden wat ze verspilt hebben?
  hadden ze beter kunnen gebruiken voor iets permanents
  maar het enige permanente wat zal blijven bij deze regering? is de hoge koers


  Maak melding

 22. @Glenn
  Waar was @damaru met zijn protest toen bouta de schoft aan het zuipen was met andere schoften langs de straten van Paramaribo en dat met coronamaatregelen uitgeroepen?!
  Luister paarse gek,
  na 5 jaren kan je reclame maken voor damaru nu niet.
  De President van Suriname is Santokhi.Ga je liever aanpassen en wen aan het idee met een Suriname zonder bouta de crimineel.


  Maak melding

 23. @Damaru en aanhang,
  doe Suriname een genoegen en vraag aan bouta en boefdraad om al het gestolen geld terug te geven aan de staat Suriname!!
  Die 2 criminelen zijn jullie ‘helden’,
  soort zoekt soort type.


  Maak melding

 24. Damaru heeft duidelijk een valse agenda.
  Immers als hij werkelijk op komt voor de financiƫle belangen vand e artiesten dan zou hij een andere weg bewandelen. Dan zou hij niet gelijk protesteren maar het probleem bij de regering of zijn politieke vertegenwoordigers neerleggen. Dan had er ook andere voorbeelden bij gehaald dan de Bigi Sma Dei. Dan had hij ook al maanden terug actie ondernomen en niet nu pas want er is al veel langer sprake van lock downs en de onmogelijkheid iets te organiseren.


  Maak melding

 25. als er iemandt met een opmerking komt,wordt die gelyk over rulled met 15 jr NDP, terwyl de man wel enig gelyk heefd,als hy vindt dat dit evenement ook niet goedt gevonden mocht worden.dit net niet debedoeling zoveel ouderen by elkaar tebrengen,kan niet goedt zyn.
  Dan wordt de man in persoon zo afgevallen, wat weer duidt op krabbe praktyk.


  Maak melding

 26. Wat Damaru bedoeld is… hoe moeten de artiesten en het hele entertainment wereldje doen. Zonder inkomsten al ruim 9 maanden. Deze regering doet zogenaamd zijn best. Maar deze groep word op geen enkele wijze bedacht in het beleid tav een tegemoetkoming of zo.

  Daarom is het pijnlijk dat alles word afgelast. Alleen voor het liefje van Santhoki word een uitzondering gemaakt. Want het dient een doel… beetje krom of niet!? Er word dus duidelijk met 2 maten gemeten. Ik mag wel omdat ik zo goed ben en jij mag niet omdat je niet zo machtig bent als ik..


  Maak melding

 27. De man is een entertainer door de huidige situatie wordt het wel een uitzichtloos bestaan,en hy heefd dan ook gelyk aan wat daar plaats vondt.
  het is wel onterecht dat hy op deze wyze wordt overuled, een beetje begrip was op zn plaats.
  hy moet hiervan leren en een liedt overmaken dat gaat over jullie Pull down mentaliteit
  krabbe mentaliteit


  Maak melding

 28. Hij heeft toch een tuintje in zijn hart? Laat hij daar kijken of hij niet wat pepers, soepgroente en cassave kan planten. Oh ja, zoete patat, kousenband en tajerblad groeien ook lekker.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.