zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijBigi Sma Dey op laatste moment aangepast naar drive-thru event

Bigi Sma Dey op laatste moment aangepast naar drive-thru event

-

Does Travel - naar Suriname

De Bigi Sma Dey, die vandaag wordt gehouden in Flamboyant, is op het laatste moment aangepast naar een drive-thru event. Dat heeft de Surinaamse overheid dinsdagochtend bekend gemaakt.

“Binnen de gemeenschap is wat onbegrip ontstaan over deze voorgenomen activiteit, daar het om een voor COVID-19 kwetsbare groep zou gaan. De regering heeft hiervan kennisgenomen en heeft, luisterend naar de samenleving, besloten het concept te veranderen naar een drive-thru event” aldus de Communicatie Dienst Suriname (CDS).

Dit om de reeds hoge mate van veiligheidsvoorschriften nog beter na te leven. Immers, mensenlevens én de gezondheid van onze senioren burgers genieten prioriteit. Het kabinet wil deze groep de gelegenheid niet ontnemen en tegelijkertijd de gemeenschap informeren, zodat er wat meer begrip bestaat schrijft de overheid.

UPDATE – Flamboyant is niet toegankelijk voor de pers. Uit foto’s die ons werden toegezonden blijkt niet dat er sprake is van een drive-thru event:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

11 REACTIES
 1. Inderdaad, alerte regering.

  Het gras voor de voeten wegmaaien heet dit!
  Jammer voor die ka-boe-la koning, maar niet heus. Alweer een mislukte operatie van team paars. 😂😅😬🤣😎


  Maak melding
 2. Amateurs klopt volledig.
  De professionals vind je bij de ndp. daar hebben ze een paar van de buiten categorie
  Boefdraad
  Abrhamas
  Adhin
  Boeterse
  Dit zijn de professionals. Zij weten wat stelen en bedriegen is

  BTW is de voortvluchtige, onschuldige hehehe, ex governor, ex minister van financien al opgespoord of dokt hij nog.
  Hij is net zo onschuldig als al die andere in Boma
  saka saka dagoe


  Maak melding
 3. Heel prima.De senioren burgers verdienen deze dag.Een paar herrie schoppers moet de kans niet gegeven worden om de dag te verpesten.Ook niet paarse uilskuiken damaru.
  Goed zo regering Santokhi waar nodig aanpassen.


  Maak melding
 4. Als het inderdaad een nep drive thru event was, dan zal het natraject van deze Bigi Sma dey een Dede Sma dey zijn. En zoals vaak in Suriname gebeurd wanneer een Surinamer van gezegende leeftijd ten grave gedragen wordt, zullen de ‘drage man’ een heleboel shows kunnen weggeven met een doodskist op hun schouders.


  Maak melding
 5. Onze madammeke kon het weer niet laten, het feestje moest doorgaan, wel in een aangepaste vorm , maar toch tegen de eigen regeringsmaatregel om COVID-19 te beteugelen, zelfs de minister van Gezondheid moest met een leugentje om bestwil onze madammeke te hulp komen. De minister was zgn niet op de hoogte van dit feest voor meer dan 600 mensen. Onder Corona is dit een kwaadaardig evenement. Maar ja, onze madammeke, hoogopgeleid maar met een laag inschattingsvermogen, heeft het klaarblijkelijk voor het zeggen in het Kabinet. Haar wil is wet, arme Chan!!!! Had hij maar in liefde moeten trouwen en niet halsoverkop om politieke redenen. Het laatste stukje is fake News. Jip en Janneke


  Maak melding
 6. Sang Bigi Sma Dey drive- Thru event, dat is goed hoor. Maar dit is een Bigi Sma Dey alleen voor rijke Bigi Sma die in bezit zijn van een auto.

  Dus met andere woorden, moesje van Va Dijk en omgeving kunnen het vergeten.
  De arme Bigi Sma kan het vergeten en vegen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES