maandag, juni 17, 2024
HomeNieuws uit SurinameDefinitief geen pagara estafette in Suriname op 31 december

Definitief geen pagara estafette in Suriname op 31 december

-

Does Travel - naar Suriname

Er zal dit jaar geen pagara estafette in Suriname zijn op 31 december en de vuurwerkverkoop zal streng gecontroleerd worden. Ook wordt het uitgaansverbod vanaf dinsdag 15 december ingesteld van 21:00 uur in de avond tot 05:00 in de ochtend en geldt er een samenscholingsverbod voor groepen van groter dan 20 personen. Dat zijn enkele van de strengere maatregelen die de Surinaamse overheid vandaag heeft bekend gemaakt.

De reden hiervoor is dat er de afgelopen dagen een zorgwekkende stijging in het aantal besmettingen zijn. “We zijn gegaan van nul besmettingen per dag naar dagen waarop we zes en tien besmettingen gezien hebben, het afgelopen weekend. Dit is het moment om erger te voorkomen” aldus minister Ramadhin zojuist.

Hij gaf verder aan er consequent steeds meer feesten zijn en dat er steeds meer plekken zijn, die de regels overschrijden. “Wij weten dat mensen in een feeststemming zijn. Ik wil echter benadrukken dat wij landgenoten zullen verliezen, als dit gedrag verder gaat. Er zullen meer mensen in ziekenhuizen zullen belanden en zoals we eerder gezien hebben, overlijden” aldus de minister.

Aan de hand van de ontwikkelingen in Nederland, wordt er rekening gehouden met aanpassingen in het huidig luchtverkeersbeleid. Hiervoor worden er van de week intensieve gesprekken gevoerd met actoren binnen de luchtvaartsector.

Vanaf 15 december gelden er strengere maatregelen in Suriname. Lees ze hier:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

7 REACTIES
  1. Wan ogri (covid-19) tja wan lo bun (geld besparing, geen milieu vervuiling, geen geluidsoverlast, geen ademhalingsproblemen, geen panische huisdieren). Covid-19 kan niet snel genoeg verdwijnen, maar al het goede mag wat mij betreft eeuwigdurend zijn.


    Maak melding
  2. Sranang mangs gaan balen! De Nederlandse surinamers gaan nu een andere smoes moeten verzinnen om naar su te gaan. Het was altijd, ik ga met oud en nieuw in su zijn, I sabi toch auw spang! Wel oe tang na oso!


    Maak melding
  3. Om te zien dat santhoki helemaal de democratie te grabbel gooit samen met zijn madam .Is toch van het gekke, de slager keurt zijn eigen vlees. Santhoki kondigde een verbod aan maar dat geld zeker niet voor zijn minnaar, omdat zij een show programma geeft het delen van pakketen aan minder bedeelden en de muziekanten die houden een betoog dat nergens op slaat blaka mang :na san kon kon lobi na dat o red ing ay ,zien jullie niet dat santhoki jullie al aan de ballen heeft gekneveld


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES