zaterdag, juni 15, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie'2-jarig kindje rende plotseling straat op, oma ging haar achterna'

‘2-jarig kindje rende plotseling straat op, oma ging haar achterna’

-

Does Travel - naar Suriname

De 54-jarige Ilse Wagijo is op maandag 14 december omstreeks 08.45 uur samen met haar 2-jarige kleindochter Casey Klyem dodelijk aangereden door een vrachtwagen met oplegger te Oost-Westverbinding in het district Saramacca. Dat meldt het Korps Politie Suriname zojuist in een officieel bericht.

De politie van het bureau Calcutta kreeg via het Command Center de melding van een aanrijding tussen een vrachtwagen, een bromfiets en een voetganger en dat er sprake was van zware persoonlijke ongelukken.

Bij aankomst van de politie bleek het te gaan om een grootmoeder en haar kleindochter die ter hoogte van km 53 aan de Catharina Sophiastraat door een vrachtwagen met oplegger dodelijk zijn aangereden. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.

Volgens het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat het 2-jarig meisje Casey op een bepaald moment de straat op rende. Haar grootmoeder ging haar achterna en op dat moment werden beiden aangereden.

De vrachtwagenbestuurder kwam vanuit de richting van Boskamp gaande richting Paramaribo. Het rijbewijs van de vrachtwagenchauffeur, die niet onder invloed van alcohol verkeerde is in het belang van het onderzoek ingevorderd. Het vrachtvoertuig is ter herkeuring in beslag genomen meldt de Surinaamse politie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

10 REACTIES
 1. Hoe kan het zijn dat een peuter zomaar op straat terecht komt? Is er geen schutting? Is er geen poort? Als je met kleine kinderen te maken hebt, heb je geen ogen genoeg. Ze zijn zo snel en glippen overal doorheen. Is jammer dat op deze wijze levens te betreuren zijn.


  Maak melding
 2. Triest.

  R.I.P.

  Sterkte aan de nabestaanden.

  == // ==

  Voorlichting over voorzorgsmaatregelen blijft noodzakelijk. Dan heb je in ieder geval gedaan wat je kon doen om te voorkomen.


  Maak melding
 3. Dit is niet de begrijpen en heel erg. Maar het verkeer op de oostwest
  verbinding groeit razend snel en de bewoners zijn nog niet voldoende
  bewust van het gevaar. De meeste erven hebben geen schutting maar
  er is geen vrijheid en veiligheid meer. Sterkte aan de familie.


  Maak melding
 4. Afgelopen week zijn er meerdere zware ongelukken gebeurd op deze weg. Het aantal zandtrucks met veelal jonge chauffeurs is enorm gestegen. Ze rijden ook als gekken. Het is een doorn in het oog van veel mensen in saramacca


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES