Man valt in slaap op balustrade en dondert 12 meter naar beneden

12
ambulance-nieuw-edited-suriname

Het liggen op een balustrade van een balkon is woensdag verkeerd afgelopen voor een man in Suriname. Hij lag op de balustrade bij een pand aan de Magnesiumstraat en viel op een bepaald moment in slaap waarna hij naar beneden donderde.

Het slachtoffer raakte ernstig gewond aan zijn hoofd en was niet aanspreekbaar. Hij is van een hoogte van ongeveer 12 meter naar beneden gevallen.

De politie kreeg de melding van het voorval en ging ter plaatse voor onderzoek. Zij schakelde een ambulance in om het slachtoffer af te voeren voor medische behandeling.

- Advertentie -

12 REACTIES

 1. De schrijver van t artikel heeft weinig gevoel toe naar t slachtoffer, gezien de woordkeus van de kop van t artikel. 12 meter naar beneden vallen is niet niks. Ik ga er vanuit dat t de bedoeling was de heftigheid en eventuele impact naar t slachtoffer, te weergeven, maar ” dondert”‘, ???????


  Maak melding

 2. Hoe dom kan je zijn?
  Was hij nuchter of onder invloed van wat dan ook?
  Hij zal het wel nooit meer in zijn hoofd halen om hoe dan ook op de balustrade te gaan liggen. Nuchter of niet.


  Maak melding

 3. Achterlijke Suriname weer. Men wist dat die man 12 meter naar beneden is gevallen, MAAR wachte toch op de politie om een ambulance in te schakelen.
  Bel gi wan ambulance direkt.
  Wat gaat een simpele agent voor een slachtoffer kunnen doen?
  Reanimatie zelfs weten ze geen moer van.

  2020 is een ambulance nog een big deal in Su. Sari tori.


  Maak melding

 4. Waarheid, waarom begin je geen ambulance service bedrijf in Suriname, dan kun jij voor elke prankster die je opbelt uitrijden, zonder dat de politie eerst gecontrolleerd heeft of het om.een serieuze melding gaat. Bovendien kan een gewonde persoon altijd nog op eigen gelegenheid vervoert worden als hij niet op een ambulance wil wachten.


  Maak melding

 5. @Krin taki – de redactie van WK heeft geen kennis van zaken. Dat is mij al lang opgevallen. Verkeerde woordkeuze, spelfouten, taalfouten en grammaticale fouten zijn aan de orde van de dag. Onprofessioneel!

  @Waarheid – Dit heb ik ooit aangegeven in het artikel van de jongen die in het zwembad was verdronken. Er zijn meerdere voorbeelden en misschien zit er een achterliggende reden, maar ik kan het niet snappen.


  Maak melding

 6. @Henkes – Het is heus geen onzin als iemand opmerkt dat ze in Suriname de verkeerde volgorde hanteren bij het inzetten van hulpdiensten. Elke minuut geldt bij een gewonde.

  Dit is nu de situatie in Suriname, zo van internet gehaald. Zie hieronder.
  ————————————————————————————
  17 juni 2017
  Alarmnummer 117 ingevoerd voor Surinaamse ambulances

  Na 911 in Amerika en 112 in Europa heeft Suriname nu het alarmnummer 117 ingevoerd. Het nummer is echter alleen bestemd voor de ambulancedienst.

  De soft launch vond op 1 juni plaats en sindsdien is het nummer overspoeld met valse meldingen. Bij elkaar waren er 33 serieuze telefoontjes en kwamen er 143 zogenaamde prank calls binnen.

  Een rit met een ambulance wordt in Suriname niet vergoed door de zorgverzekering, maar moet door de patiënt uit eigen zak worden betaald. De Surinaamse verzekeraars willen hiermee misbruik voorkomen. Er zou inmiddels wel een buitenlandse verzekeraar interesse hebben getoond om ambulanceritten in het pakket op te nemen.

  Fake meldingen heb je over de gehele wereld net zoals alle andere problemen waar de maatschappij mee te maken heeft. Alleen is het in Suriname erger omdat het grootste deel van het volk uit volwassen kinderen bestaat.

  Daarbij kun je twee dingen doen.

  Achterover leunen en niets doen, maar wel met zinloze reacties komen zoals Henkes.
  Of meedenken over de oplossing wat Henkes dus duidelijk niet doet.


  Maak melding

 7. Beste heer en dieren, veel sterkte.
  Let toch op waar u gaat liggen, in een mum van tijd kan u in slaap vallen.
  Zoals, nu blijkt, kunnen de gevolgen voor veel leed zorgen.


  Maak melding

 8. AHE, jij zegt zelf dat er overal in de wereld fake meldingen binnenkomen en toch wil je dat in Suriname, waar het held niet aan de bomen groeit, de ambulance als een kip zonder kop uitrijdt, voordat de politie gecontrolleerd heeft of de melding op waarheid berust. We moeten ophouden de voorzieningen in Suriname zonder meer te willen vergelijken met de voorzieningen in Nederland.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.