zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie10 kg cocaïne aangetroffen in vliegtuig in hangar Zanderij

10 kg cocaïne aangetroffen in vliegtuig in hangar Zanderij

-

Does Travel - naar Suriname

De Narcotica brigade van het Korps Politie Suriname doet onderzoek naar de herkomst van 10 kilogram cocaïne, welke gisteren is aangetroffen in een vliegtuig op Zanderij. Dit bevestigd inspecteur Rachel Deekman, hoofd van de afdeling Public Relations van het Korps Politie Suriname aan Waterkant.Net.

De drugs werden door medewerkers van de luchthaven aangetroffen in een vliegtuig dat niet in gebruik is en in een hangar op de internationale luchthaven staat. In welk vliegtuig precies de drugs zijn aangetroffen is vooralsnog niet bekend.

De 10 kg is in beslag genomen door het Bestrijding Internationale Drugsteam (BIDteam). Er is nog niemand aangehouden in verband met deze vondst.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

12 REACTIES
 1. De fascistische dictator Bouterse en zoons zijn voor drugstransporten veroordeeld. Is Zijne Excellentie Santokhi ooit veroordeeld voor drugstransporten ? Je lult als een domme waka mang.


  Maak melding
 2. Paul , die pot zat op de pot en schijten, en de bolletjes vielen in de pot , maar hij durfde ze niet mee te nemen , , want deze paarse rat is zo bang als een wezel , ja pot en een ezel ben je ook


  Maak melding
 3. Bouterse veroordeeld om politieke reden maar suriname is gewoon doorvoer haven en we zullen mee moeten leven punt uit want wie heef gezorgd dat het zover is gekomen juist


  Maak melding
 4. Waarschijnlijk was t daar opgeslagen , om op een “”hopelijk gunstig moment”‘op reis te gaan, of de lading is van eigenaar verwisseld.


  Maak melding
 5. Vraag aan Chotkan, waarom zijn ndp-vrienden daar hebben verstopt.Hij weet alles van .
  Deze man bij OW.ieder keer een feestje organiseerde om een straatnaam te onthullen.
  Nu zit hij hier om andere dingen te organiseren.


  Maak melding
 6. Het is een toestel dat NIET in gebruik is. Kan er maar 1 zijn, dat geweldige lease toestel van RobG. Alleen maar test(drugs)vluchten en nog geen enkele passagier vervoerd sinds de aanschaf, eind 2019. Wie houdt wie voor de gek.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES