donderdag, maart 28, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie treedt op tegen gebruik sirenes of meertonige hoorns in auto's

Politie treedt op tegen gebruik sirenes of meertonige hoorns in auto’s

-

Does Travel

De Surinaamse politie gaat streng optreden tegen verkeersdeelnemers die onbevoegd gebruik maken van sirenes of meertonige hoorns in hun auto’s. Dat heeft het Korps Politie Suriname zojuist laten weten.

Gebleken is dat burgers sirenes of meer tonige hoorns aan hun auto’s bevestigen die gelijksoortige tonen produceren zoals gebruikelijk is bij politievoertuigen. De sirenes of meertonige hoorns installeert men aan hun voertuigen blijkbaar om voorrang af te dwingen bij andere weggebruikers op de openbare weg.

De wet is duidelijk op dit stuk en geeft aan dat alleen aan voertuigen van de politie, de brandweer en de ambulances het is toegestaan met sirenes of meer tonige hoorns op de openbare weg te rijden.

Burgers die zich schuldig maken aan dit onmaatschappelijk gedrag, moeten beseffen dat zij de vrijheid en de veiligheid van het verkeer zonder noodzaak belemmeren of dat zij de veiligheid op de weg in gevaar brengen.

De politie zal bij constatering van dit gedrag de bestuurder van het voertuig bekeuren en ertoe overgaan het voertuig voor herkeuring in beslag te nemen. Dat voertuig zal met behulp van een sleepwagen worden gebracht naar de herkeuringslocatie. De sleepkosten zullen voor rekening zijn van de houder of eigenaar van het voertuig.

Op ondernemers en handelaren doet de politie een beroep om mee te helpen aan het verhogen van de verkeersveiligheid en wel zodanig dat sirenes en meer tonige hoorns niet in handen komen van personen die daar oneigenlijk gebruik van willen maken.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

6 REACTIES
  1. Beste Lezers

    Wordt Ook Tijd Dat De Politie Tegen Zich Zelf Gaat Optreden.

    Ik Stel Voor Dat Elk Agent Maandelijks Verplicht Zijn Om Maximaal 25 Bekeuringen Uit Te Schrijven. Zo Krijg Je Ook Activeren Agenten Die Doelgericht Aan Het Werk Gaan.

    Als De Agenten Nu Aan Het Patrouilleren Zijn Kijken Ze Meer Naar Vrouwen En Wachten Tot Dat Ze Een Oproeping Van De Meld Kamer Krijgen, Wat Er Verder In Het Verkeer Gebeurt Interesseert Ze Totaal Niet.


    Maak melding
  2. QQQ Obama

    Nix Doen Is Geen Optie

    Je Moet Opties Uit Proberen Dat Brengt Een Land Vooruit

    Doordat We Totaal Geen Opties Hadden Uit Geprobeerd Is Suriname
    Anno 2020 Het Armste Land Van Zuid Amerika En Caraibisch Gebied.

    Santokie Was Van 1982 T/m 1982 In Apeldoorn Politie Academie
    Toen Hij In 1982 Naar Suriname Terug Kwam Werd Hij Inspecteur Van Politie

    Santokie Had Toen Grote Ambities Om Korps Politie Suriname Te Moderniseren Naar Nederlands Model.. Hij Werd Toen Van Alle Kanten Tegen Gewerkt. Men Vond Dat De Agenten Te Hard Zouden Gaan Werken.

    Einde Verhaal

    Surinaams Identiteit Is De Surinaamse Mentaliteit.


    Maak melding
  3. hé limbo , , de politie moet jou ook bekeuren , want als jij een scheet laat , lijkt het wel of alle politie , brandweer , en ambulance , langs komen ,, maar men ziet niets , , dus je wordt ook met een sleepwagen naar een keuringsstation gebracht , en daar wordt je meer tonige hoorn uit je arsch gehaald , en alle kosten zijn voor jou limbo


    Maak melding
  4. Ai boooooiiiiii lafoe e kierrrrrr mi dja. Ik vind het een perfect idee en nu ook de geblindeerde auto’s aanpakken en de brommers en motoren die onnodige geluiden produceren.!!!


    Maak melding
  5. Laat ze blaastesten bij zich hebben en streng optreden tegen tegen donkere ramen en slechte verlichting. Nog afgezien wat ze kunnen scoren bij snelheidsovertredingen. Een avondje Gravenstraat bijvoorbeeld levert aardig wat op.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES