51-jarige man verdacht van meerdere zedenmisdrijven aangehouden

5
gevangenis suriname
Foto ter illustratie: man in gevangenis.

In Suriname is de 51-jarige M.A. op donderdag 26 november 2020, na een ingesteld onderzoek
door de recherche van regio West aangehouden. Deze verdachte wordt verweten zich schuldig te hebben gemaakt aan
zedenmisdrijven. Dat meldt de Surinaamse politie zojuist.

Betrokkene is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. het is niet bekend om welke misdrijven het gaat. Het onderzoek in deze zaak duurt voort, aldus de politie vandaag.

UPDATE – Het zou gaan om de stiefvader van de Nickeriaanse scholier die zelfmoord pleegde:


5 REACTIES

 1. Opsluiten en sleutel weggooien.😏 maar helaas lopen er nog zoveel kinderverkrachters buiten. Het gaat wel druk worden in de gevangenis, misschien is direct castreren een betere optie🙄


  Maak melding

 2. Deze moet dr rest van zijn leven dagelijks wreed misbruikt worden.
  Ooit is door een geval van kindermisbruik/kindermoord, een dochter uit het distrikt dat het in de stad goed deed als zedenagent werd met1 overgeplaatst naar het distrikt dat zij zo goed kende en het volk was blij.
  een klein detail is dat het meisje van toen en dit meisje/de stiefdochter hadden dezelfde beginletter van hun voornaam nl de S waardoor bij mij een hinderlijke bel ging rinkelen. Ik vroeg me af of deze wenende man geen verhaal verzon want iets klopte er niet in mijn gevoel omdat hij meteen de leerkracht aanwees als oorzaak en ik vroeg mij af hoe dat kind die kola heeft gevonden en gedronken want zoiets berg je mi goed op. Nu wordt hij de stiefvader genoemd dus hij had gewoon vrij spel en was te laf om die kola zelf te drinken.


  Maak melding

 3. Los van t feit dat deze persoon is aangehouden op verdenking van t misbruik van t overleden meisje , vraag ik me toch af : HOE ZIEK, MOET iemand ZIJN OM EEN KIND TE GRAZEN TE NEMEN , en al helemaal OP ZO,N MANIER. Volwassenen moeten gewoon met hun poten van kinderen AFBLIJVEN. t aanhangsel tussen de poten van kindermisbruikers, AFHAKKEN! En ze , als onderdeel van hun straf GEDWONGEN naar pornofilms laten bekijken , tot ze er gek van worden.


  Maak melding

 4. PG & OM: Dat er in Su binnen de strafwet nog geen tbs met dwangverpleging opgelegd kan worden aan zulke gestoorden, is niet te bevatten. Er is iets goed mis in het strafrecht-systeem in Suriname.
  Regering, maak geld vrij dat een aantal mensen een dergelijke opleiding kunnen volgen en zorg voor die inrichting, naast santo boma (of ergens diep in het binnenland) waar dit soort gestoorden die een bedreiging zijn voor de samenleving behandeld kunnen worden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.