woensdag, juni 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieNeergeschoten verdachte (37) werd al lange tijd gezocht

Neergeschoten verdachte (37) werd al lange tijd gezocht

-

Does Travel - naar Suriname

De man die maandagavond te Sunny Point door de politie werd neergeschoten, was een verdachte die reeds lang gezocht werd door de autoriteiten. De 37-jarige verdachte A.S. alias ‘Koko’, heeft zich meerdere malen schuldig gemaakt aan strafbare feiten waaronder vernieling, diefstal, mishandeling.

Verschillende personen in Suriname hadden aangifte tegen de man gedaan. Maandagavond werd de man gesignaleerd en werd de politie van Santodorp op de hoogte gesteld. De politie ging op onderzoek uit en probeerde de verdachte te arresteren. ‘Koko’ verzette zich hevig en nam de benen.

Na een tijd achter Koko te hebben gerend sommeerde de politie hem te stoppen. Waarschuwingsschoten brachten de verdachte niet op andere gedachten, waarna de Surinaamse politie gericht schoot. Koko werd in zijn rechterbovenbeen geraakt en per ontboden ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Verhitte omstanders begonnen de agent die geschoten had te bedreigen, waarna de politie assistentie vroeg. Het Regio Bijstandsteam (RBT) Midden midden kwam ter plaatse voor de nodige assistentie.

‘Koko’ is onder politie bewaking in het ziekenhuis opgenomen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

7 REACTIES
 1. het is toch bekend dat de ndp criminelen beschermd , , en zo zie dat ook de paarse aanhang zich keert tegen de politie als een van die criminelen terecht wordt neer geschoten , deze A.S. zal wel dooreen van de vele advocaten van de ndp bij gestaan worden .
  iemand zij hier ze hadden hem tussen de oren moeten schieten , maar Dazlinger zou zeggen rijp voor een nekschot


  Maak melding
 2. Die rioolrat WAT gaat weer een politiek zaak van maken.. Maar ja .. hij heet niet zomaar WAT. Hij is blijkbaar zo doof een kwartel.

  Tja.. Ze zijn Koko zat met zijn WAT gedrag…

  Misschien gaat hij nu zijn leven verbeteren, maar zulke Koko’s hebben meestal kokosnoten hersencellen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES