maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVluchtende dief (19) door politie neergeschoten

Vluchtende dief (19) door politie neergeschoten

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname heeft zaterdagavond een vluchtende dief moeten neerschieten, omdat deze geen gehoor gaf aan het bevel en waarschuwingsschoten van de agenten om te stoppen. De 19-jarige man bleek een oude bekende van de politie te zijn, die nauwelijks een maand geleden in vrijheid was gesteld.

De politie van bureau Nieuwe Haven kreeg gisteravond een dievenmelding bij een bedrijf aan de Fred Derbystraat. Agenten gingen meteen op onderzoek uit en kwamen erachter dat de verdachten nog in het pand waren. Er werd assistentie van het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) gevraagd en het gebied werd afgesloten.

Drie verdachten zagen kans om vanuit het dak van het pand te vluchten. Een van de verdachten werd in de Drambandersgracht gesignaleerd en werd gesommeerd te stoppen. Ondanks dit bevel en waarschuwingsschoten zette de verdachte zijn vlucht toch te voet voort.

De Surinaamse politie was daarom genoodzaakt vuurwapengeweld aan te wenden, waarbij de verdachte in zijn beide benen werd geraakt. De man is per ontboden ambulance naar het ziekenhuis afgevoerd.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

10 REACTIES
 1. Vluchtende Dief Neer geknald
  Na NDP Schuld.

  Als De NDP Goed Eerlijk, Transparant, Non Corruptie Bestuur Had Uit Gevoerd Hoefde Deze Arme Man Niet Op Pad Hoefde Te Gaan

  Thjeeeh Arme Jop…. Skowtu Sut Arme Jop.


  Maak melding
 2. Deze dief is dom, hij moet gewoon in de politiek gaan, dan kan hij zoveel stelen als hij wil, zonder dat de politie hem lastig valt. Er zijn genoeg voorbeelden van zulke rolmodellen te vinden in Suriname, die zich tegenwoordig zijne excellentie laten noemen.


  Maak melding
 3. nou Henkes , die dief was net een maand op vrije voeten , en wederom gaat deze gehaktbal in de fout , die dief is zeker dom , , maar dat deze dief in de politiek moet gaan , denkt jij toch ook niet , want deze domme dief heeft al een strafblad en zal nooit in de politiek kunnen gaan , , laat staan hij weet ga niet waar het DNA gebouw staat


  Maak melding
 4. Henkes
  Heeft Gelijk. Als Je Snel Rijk Wil Worden Moet Je In Het Surinaams Politiek

  Komt Het Ooit Nog Goed Met Ons Land Is Mijn Vraag Als Ik Alle Info Moet Geloven Die Op Mijn Afkomt.

  Sari Torie


  Maak melding
 5. zolang jij limbo(ivanoff limburg) deze onzin op WTK zet zal het zeker niet goed komen met ons land , wat ben jij een oen , en die hoofdletters geeft aan dat je een paarse rotzak bent , kontenlikker van bouta


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES