vrijdag, juni 21, 2024
HomeNieuws uit Suriname'Granmans krijgen volle ondersteuning van regering Suriname'

‘Granmans krijgen volle ondersteuning van regering Suriname’

-

Does Travel - naar Suriname

De onlangs beëdigde granmans krijgen de volle ondersteuning van de regering van Suriname. Dat heeft minister Gracia Emanuël van Regionale Ontwikkeling en Sport laten weten. Emanuels gelooft dat met de beëdiging van Jozef Forster als Granman van de Pamaka en Remon Clemens van de Kwinti’s, de gebieden onder hun gezag beter tot ontwikkeling zullen komen.

Ze beloofde bij de beëdigingen dat de regering Santokhi-Brunswijk er alles aan zal doen een bijdrage aan de ontwikkeling van de voornoemde gebieden te leveren. De minister deed een beroep op de granmans om te allen tijde te blijven communiceren met de regering.

De bewindsvrouw zegt dat in geval er zaken zijn die besproken moeten worden of er problemen zijn die opgelost moeten worden, zij graag heeft dat er tijdig melding daarvan gemaakt wordt. Op die manier kan de samenwerking tussen het traditioneel gezag en de regering alleen maar beter worden, benadrukt minister Emanuël.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

3 REACTIES
  1. Waarvoor krijgt granmans de volle ondersteuning, dan moet je DR en RR opdoeken. Dignitarissen zijn niet meer van deze tijd. Dan moet men de verantwoordelijkheid en bevoegdheden van de dignitarissen vastleggen in onze grondwet. Maar houdt de mensen niet voor de gek. Jij als kind van het binnenland.


    Maak melding
  2. deze regering houdt wel degelijk rekening met het binnenland , de vorige paarse regering had niets met het binnenland , waren alleen maar bezig met zelfverrijking


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES