Versoepeling avondklok in Suriname van 23:00u – 05.00u

6
Politie gaat 'lock down' overtreders vanaf vandaag weer oppakken
Lockdown controle in Suriname

Het uitgangsverbod in Suriname, de zogenoemde avondklok, wordt versoepeld. Dat is een van de COVID-19 maatregelen die vanaf morgen, 23 november 2020, ingaan. Ook wordt het Surinaamse luchtruim gedeeltelijk opengesteld laat de Surinaamse overheid zondag weten.

Dit heeft allemaal te maken met de stabiele COVID-19 situatie en cijfers in het land. Het aantal besmettingen is stabiel en laag. Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid maakt dit zojuist bekend.

“Als wij de historische gegevens in beschouwing nemen, geeft dat ons een goede weergave van de huidige situatie. De curve vertoont nog steeds een positief beeld. Wij zijn als land officieel geclassificeerd als gebied met code oranje. Wij zijn daardoor steeds meer op ons gemak. Laat dat gemak echter niet overslaan tot nonchalance. Wij zijn er nog niet”, waarschuwde de bewindsman.

Bekijk de video hier:


6 REACTIES

 1. Geen idee, wat het nut van het vasthouden aan een avondklok is! Nu al meer dan een half jaar. Er is blijkbaar ook niemand op tegen, want de bevolking ondergaat dit gelaten. Deze regering pampert de bevolking, alsof het een stel kleuters zijn.

  Met de inachtneming van alle preventieve maatregelen, zou de avondklok allang opgeheven kunnen zijn. En de economie ook in de late uurtjes weer een slinger kunnen krijgen. Iets wat broodnodig is. Gezien de malaise waarin het land verkeerd. Echter hebben de huidige bewindslieden, hier een ander en onduidelijk beeld over. Deze avondklok was er al voor de verkiezingen en desondanks heeft het virus toen even flink huis kunnen houden. Dus ik vraag me nogmaals af, wat denken de bewindslieden te bewerkstelligen met het eindeloos aanhouden van een avondklok?


  Maak melding

 2. @Konsensi: fyi, het is dankzij de avond en de handhaving hierop dat het Corona pandemie in Su beteugeld is. Dat er tijdens het ndp-rampbewind een avond klok was klopt, alleen er werd nauwelijks gehandhaafd, m.n. de grote groep asocialen die de regel aan hun laars lapten werden niet aangepakt. Miesiekaba kwam met toen een lul verklaring waarin hij aangaf dat de maatregel te laat bij deze aso ndp sympathicanten was aangekomen. Die lezen geen kranten en kijken niet naar het journaal, dus de maatregel zou nooit tot ze doordringen.


  Maak melding

 3. Versoepeling, prima!
  Ik let toch op de gezondheid van mij en van mijn dierbaren dierbaren.
  Covid19 is niet te vertrouwen, net als de eliten van de vorige regering.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.