Politie zoekt 35-jarige vrouw vanwege diefstal middels geweldpleging

11
Politie zoekt 35-jarige vrouw vanwege diefstal middels geweldpleging

De politie in Suriname heeft vandaag een opsporingsbericht naar buiten gebracht van deze 35-jarige vrouw. Het gaat om Nadia Kathleen Daniel, die voor het laatst gewoond heeft aan de Peterburgweg nummer 3 te Paramaribo.

Ze wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan diefstal middels geweldpleging, medeplichtigheid aan diefstal middels geweldpleging, zoals omschreven in het Surinaams Wetboek van strafrecht.

Een ieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze verdachte wordt verzocht om contact te maken met het ressort Latour op de telefoonnummers 481524; 483547, de Command Center op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.


11 REACTIES

 1. Dit is iemand die afgelopen keer slim gestemd heeft en er nu achterkomt dat ze aan het eind van de maand niet meer rond kan komen terwijl de regering nog steeds vrienden en familie aan het regelen is.


  Maak melding

 2. Ik keur stelen niet goed, maar zolang stelende ex politieke ambtsdragers vrij mogen rondlopen in Suriname en bovendien, voor niets doen, levenslang mogen genieten van een riant pensioen op het moment dat ze één jaar als zodanig gediend hebben, mag deze stelende dame ook vrij rondlopen wat mij betreft. De politie hoeft niet op mijn medewerking te rekenen bij het opsporen van haar.


  Maak melding

 3. Tja, vroeger kon dit allemaal. Die tijd is voorbij.

  Op alle niveaus worden ze opgepakt

  Toch heb ik medelijden met deze kruimeldieven. De NDP heeft het land vernietigt, de mensen pienaren al veel jaren en nu, nu de luchtbel is doorgeprikt, nu komt de schijterij die ze hebben achtergelaten naar boven. Terwijl ze zelf in luxe en weelde baden.
  Bah, wat een teringhonden
  en dan heb je hier nog een zwakzinnige rob less die zijn ogen sluit, of zit er allemaal stront in?, die de schuld probeert te verleggen.
  Bah en nog eens bah, jongen ga je schamen


  Maak melding

 4. Dit is iemand die niet terecht kan bij de bruine bonen en aardappelen club, om haar stem te verkopen.
  Dus, werken, nee, .
  Deze regering heeft t/m de” ? ” onderzoek gedaan.
  Geduld, onze deskundigen onderleiding van president Santohki zal alles achter de” komma” blootleggen.


  Maak melding

 5. ja , robles jij bent ook robg , dus Boeskowtoe heeft gelijk , jullie zijn de zelfde paarse rat , , en die dame kennen jullie het is de paarse teef (W.e.n.d,y. ) , , en dus niet wat jij zegt lulhannes robje dat die teef op slim gestemd heeft , , want zij en jullie kunnen niet slim stemmen , met jullie paarse bril op , een paarse paraplu en een paars petje op en dan ook nog schreeuwen bouta bouta bouta stemmen dom op paars (ndp)


  Maak melding

 6. Boesskowtoe het zelfde schrijven,begint al op te vallen, hahahaha robles aan jouw schrijven hebben mensen het door dat jij rob gay bent, ie koni noh ka boerikie, trouwens pa a moeye de,


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.