donderdag, april 25, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Tiener (17) rijdt stiekem weg met auto van oom en crasht...

VIDEO: Tiener (17) rijdt stiekem weg met auto van oom en crasht tegen winkelpand

-

Does Travel - naar Suriname

Een 17-jarige jongen heeft maandagnacht met de auto van zijn oom flinke schade aangericht bij de ingang en aan de voorgevel van MN International aan de Indira Gandhiweg.

De tiener reed tijdens de lockdown zonder toestemming en medeweten van zijn oom weg met haar auto. Hij reed over de Indira Gandhiweg, komende uit de richting van Latour en gaande richting Lelydorp. Op een bepaald moment, verloor de bestuurder iets voor 02.00u bij MN International, de controle over het stuur en ramde een elektriciteitsmast. Daarna vloog hij met de auto en crashte tegen het winkelpand.

De politie kreeg de melding van het voorval en dirigeerde ter plaatse voor onderzoek. Bij aankomst constateerde zij dat de bestuurder bekneld zat. Hij was vergezeld met een 16-jarige jongen, die zelf uit het voertuig wist te komen. Het Korps Brandweer Suriname werd ingeschakeld om de bestuurder te bevrijden. 

Beide tieners raakten gewond en zijn per ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp. Het onderzoek duurt voort. Hieronder een filmpje van de situatie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES