woensdag, juni 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan verlinkt op werk stelende vriendin bij werkgever na ruzie

Man verlinkt op werk stelende vriendin bij werkgever na ruzie

-

Does Travel - naar Suriname

De 27-jarige Ketura G., die zich schuldig zou hebben gemaakt aan het verduisteren van geld bij haar werkgever, is na een ruzie met haar vriend door hem verlinkt. De vriend die op de hoogte was van de verduisteringspraktijken van zijn vriendin, belde op zondag 8 november met de eigenares van het bedrijf en stelde haar in kennis van de verduisteringspraktijken.

Dat meldt het Korps Politie Suriname vandaag. De eigenares, stelde binnen het bedrijf een onderzoek in, waarbij bleek dat er inderdaad op verschillende tijdstippen van dit jaar een groot geldbedrag is verduisterd door haar werknemer(s). De benadeelde wendde zich in de late avond van 8 november tot de politie en deed aangifte.

De politie van het bureau Latour heeft op maandag 9 en dinsdag 10 november vijf verdachten aangehouden. Dit vijftal dat werkzaam was bij het hoofdkantoor van een bedrijf aan de Industrieweg-Zuid wordt ervan verdacht zich op verschillende momenten van het lopend jaar schuldig te hebben gemaakt aan verduistering van een groot geldbedrag in Surinaamse Dollar.

In eerste instantie werden drie verdachten aangehouden en op een later tijdstip nog twee anderen. Het gaat in deze om Ketura G. (27), Alexandro K., Audrey K. en Bharti D. allen 25 jaar en de 20-jarige Parveen R. Laatst genoemde werkt inmiddels niet meer voor het bedrijf.

Alle vijf verdachten hebben op dezelfde werkwijze de gelden van het bedrijf ontvreemd. Wanneer klanten zich naar de zaak begaven om wat te kopen, werd dit aangeslagen op de kasregister, maar naderhand werd de opdracht weer gecanceld. Alle gelden van de gecancelde betalingen werden vervolgens ten eigen bate gebruikt.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie zijn alle vijf verdachten in verzekering gesteld, meldt de politie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

7 REACTIES
 1. we denken Cornelis , dat robg het jou gaat vertellen hoe dit drama afloopt , , robg heeft duizenden sprookjes boeken en zeker in een van boeken vindt hij wat je vraagt , , maar het kan wel eventjes duren


  Maak melding
 2. Als Ik De Politie Was Had Ik Die Vriend Ook Op Gepakt En stevig Aan De Tand Gevoeld. Ik Ben Ervan Overtuigt Dat Die Vriend Ook Mede Plichtig Is.

  Lijk Mij Sterk Dat Die Vriend Geen Geld Aan Genomen Heeft.

  De Politie Houd Niet Van Zulke Gasten. Als Er Geen Ruzie Was Zou Die Maf Kees Echt Niet Uit De School Klappen He.


  Maak melding
 3. Hij heeft in ieder geval ook van genoten. En als hij zo eerlijk was had hij het eerder hebben aangegeven en niet met een dief een relatie zijn aangegaan.
  Ik ben blij dat ze zijn opgepakt, want sommige werknemers stelen als ratten.
  Je houdt de staaltjes niet voor mogelijk.
  In kleding winkels, vriendinnen lopen de deur uit met lagen kleding aan.
  Wil je klein elektrische apparaten kopen, kan je een “lekkers”, geven en je apparaten worden geleverd.
  Geprepareerde tassen toelaten zodat het alarm niet afgaat bij de poortjes.


  Maak melding
 4. Wat van een andere is mag niet gestolen worden, dat is diegstal.

  De vriendin heeft zich hieraan schuldig gemaakt en zal in de cel terecht komen.

  Maar hoe komt de vriend hiervan af?

  Hij wist vd diefstal en hield zijn mond sinds hij daarvan op de hoogte was. Waarom? Waarom
  komt hij er nu pas mee naar buiten? Wat is de reden om
  er nu mee te komen?

  Die vraag zal hij en ook zijn vriendin beantwoorden.

  De werkgever kan ook hem ontslaan.


  Maak melding
 5. Cornelis die 2 hebben ruzie gekregen, hij mag niet meer met haar slapen, liefde is over, breakup en als laaste middel en uit puur frustratie even deze vrouw verlinken,liefde is over,,stelen keur ik af, ⁰


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES