zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidAfgelopen 24 uur geen nieuwe COVID-19 gevallen bijgekomen

Afgelopen 24 uur geen nieuwe COVID-19 gevallen bijgekomen

-

Does Travel - naar Suriname

De afgelopen 24 uur zijn er in Suriname geen nieuwe COVID-19 gevallen bijgekomen. Dat is af te leiden uit de update van de teller van de officiële COVID-19 website, die zondagavond is aangepast. Wellicht heeft het ermee te maken dat er de afgelopen 24 uur ook ‘maar’ 35 testen zijn uitgevoerd.

Dit weekend werd wel bekend dat Nickerie weer 3 actieve gevallentelt. Het gaat allemaal om Nickerianen. Ze zijn allen een paar dagen geleden positief getest. De besmette personen zijn in isolatie in het Mungra Medisch Centrum. Het totaal aantal mensen in isolatie is momenteel 11.

Er bevinden zich op dit moment 14 personen in ziekenhuizen, waarvan 5 op een intensive care unit:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

1 REACTIE
  1. Na dit positieve bericht kan je er zeker van zijn dat de Surinamers gaan slabakken, waardoor het aantal positief getesten weer zal stijgen. Pas wanneer we een maand lang geen besmettingen meer hebben kan men ons dat komen vertellen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES