Ophaal van grofvuil in Nickerie afgesloten

2
Ophaal van grofvuil in Nickerie afgesloten
Foto: BIC Nickerie

Het ophalen van grofvuil in het district Nickerie is woensdag afgesloten. In de afgelopen weken zijn er in vier ressorten alle langs de openbare weg geplaatste grofvuil opgehaald door de afdeling Milieu en Gezondheidsdienst van het districtscommissariaat.

De huishoudens hebben zich daarbij ook bereid getoond het vastgestelde minimumbedrag van SRD 50 voor transport te betalen.

Henarpolder, Oostelijke polders, Nieuw Nickerie en de Westelijke polders zijn aangedaan. In het ressort Wageningen wordt grofvuil regelmatig door het ministerie van Openbare Werken in Suriname opgehaald.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.