zondag, juni 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAuto met dode bestuurder uit kreek gehaald

Auto met dode bestuurder uit kreek gehaald

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname is een automobilist afgelopen nacht dood in een voertuig, dat in de kreek langs de Ringweg lag, aangetroffen. De politie van Geyersvlijt zag rond 03.30u tijdens een surveillance afgelopen nacht vier autobanden uitsteken in de kreek. Bij onderzoek bleek het te gaan om een auto die ondersteboven in de kreek lag.

De politie van Centrum werd ingeschakeld en een sleepwagen werd erbij gehaald. Deze haalde het voertuig uit de kreek waarbij de agenten ontdekten dat de bestuurder nog in het voertuig zat.

Volgens de eerst berichten gaat het om een brandweerman. De Surinaamse politie heeft het vermoeden dat het gaat om een verkeersongeval. De zaak is in onderzoek bij de politie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. Mensen En Mensen Kinderen

  Bij Deze Verzoek Ik Alle Warerkant Professoren, Rechtsfilosofen En Ook De Rector Magnificus Om NOg Geen Oordeel Te Vellen Over Dit Gebeuren. Die Zaak Is Nog In Onderzoek.


  Maak melding
 2. Dus jullie hebben het allemaal gelezen, onze eigen bonuman, vraagt of we achteraf nadat alles bekend is onze mening willen geven.
  Dus, voor een ieder die dit niet begrijpt. deze jongen vraagt als de politie met een verklaring komt dat deze man bijvoorbeeld een hartaanval heeft gehad dat je dan schrijft wat je van zijn hartaanval vindt.
  Waar doet dit me aan denken? Ja we weten het allemaal. Aan TIEN JAAR je laten belazeren door boefdraad en bouters door adhin de uienman en eugene. (met zon naam moet je wel homo worden)
  En daarna bijna dagelijks horen en lezen hoe verschrikkelijk je genaaid bent en hoe je toekomst er uit kan gaan zien.

  Hij kon het stelen niet laten
  Hij stal van iedere man
  Dat liep te veel in de gaten
  En oh oh oh oh daar kwam narigheid van


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES