zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieNep 'bonumang' probeert zelfmoord te plegen bij aanhouding

Nep ‘bonumang’ probeert zelfmoord te plegen bij aanhouding

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse politie heeft afgelopen dinsdag de 29-jarige Faried L. aangehouden. Hij zou zich meerdere malen schuldig hebben gemaakt aan oplichting en verduistering, door benadeelden voor te houden dat hij een ‘bonumang’ meldt het Korps Politie Suriname zojuist.

Enkele benadeelden deden aangifte bij de politie en verklaarden dat zij onder valse voorwendselen werden beetgenomen door Faried. Hij hield de benadeelden als zogenaamde bonumang (helderziende) voor dat ze de gouden sieraden die zij in hun bezit hadden aan hem moesten afstaan, omdat deze negatieve energie zouden bevatten.

De sieraden heeft de verdachte inmiddels verkocht. Ook deed de verdachte zich voor als te zijn een autohandelaar die auto’s spotgoedkoop kon importeren. Hij nam daarbij grote geldbedragen in ontvangst en daarna hoorden de aangevers niets meer van hem.

De verdachte Faried werd op zijn woonadres in het ressort Kwatta opgespoord en aangehouden. Bij het waarnemen van het politievoertuig, ging hij de woning binnen alwaar hij poogde zelfmoord te plegen. Met een scheerblad sneed hij zijn polsen door.

Faried werd vervolgens in de boeien geslagen en voor medische behandeling afgevoerd naar de spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Na medische behandeling is hij ter voorgeleiding afgevoerd naar het politiebureau.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld.

Het onderzoeksteam vermoedt dat Faried meerdere personen heeft benadeeld. Deze worden alsnog opgeroepen zich in verbinding te stellen met de afdeling recherche regio Midden die onder is gebracht in het gebouw van politie de Nieuwe Grond.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

7 REACTIES
 1. Maar dat is toch geen oplichting
  Hij heeft ze netjes gevraagd en de zogenaamde slachtoffers hebben t aan hem gegeven
  Wie doet nou zoiets !! Sieraden afstaan aan onbekende
  Laat die eerlijke neppe bonu mang met rust man


  Maak melding
 2. Wat een fatu wat de sieraden betreft, echt lachwekkend.
  Ik adviseer koningin Maxima hierbij alle juwelen aan mij te geven want ze geven een hele hoge negatieve vibe gezien de hoge waarde. Wkn kan haar mijn mail adres geven mocht ze dit bericht lezen en erom vragen. Die niet waagt, die niet wint😁


  Maak melding
 3. Diep gegraven, is het oplichting. Het is wel erg dom van de slachtoffers.
  Hij zag tijdens zijn arrestatie geen andere weg meer dan het gekregen leven te verlaten.
  Niks mis mee?


  Maak melding
 4. Het is 100% Oplichting omdat hij aangaf dat hij een bonuman is en later zei dat hij geen bonuman is dus hij heeft zichzelve de strop omgedaan echter blijft wel dat hij niemand bestolen heeft van hun sieraden dat hij zich voordeed als zijnde autohandelaar en inklaarder en geld heeft gevraagd of aangenomen en zijn belofte niet heeft nagekomen is er zeker sprake van Oplichting ik hoop dat deze zeer geslepen persoon wat dat is hij zeker wel nu een Echte Bonumang nodig heeft om hem uit de gevangenis te houden


  Maak melding
 5. Het is bijna 2021 en de mensen die zich beet laten nemen door een bonoeman moeten een afspraak voor evaluatie bij PCS maken. VWB de bonoeman momenteel is hij veilig achter tralies, maar boy, ze gaan loeren op hem, voor een traktatie.


  Maak melding
 6. Bestaat er echt een bonumang? A kies ing mooi , ik zou hme gewoon dood laten bloeden. En de slachtoffers, hoe dom en achterlijk zijn jullie? A kies Un mooi!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES