maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidCOVID-19: 1 dode, 7 nieuwe gevallen en 8 patiënten genezen

COVID-19: 1 dode, 7 nieuwe gevallen en 8 patiënten genezen

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname heeft weer een coronapatiënt het leven gelaten. Dat blijkt uit de teller van de officiële COVID-19 website die zojuist is aangepast. Het aantal doden is hiermee opgelopen naar 114.

Afgelopen 24 uur zijn 7 personen positief getest op het gevreesde virus en 8 patiënten genezen verklaard. De nieuwe besmettingen zijn geconstateerd uit 113 afgenomen testen. Er zijn nu 35 actieve cases. Momenteel zijn 813 personen in quarantaine.

Het ministerie van Volksgezondheid meldt in een persbericht dat er de afgelopen dagen signalen binnengekomen zijn van diverse poliklinieken dat patiënten weigeren om een swab-test af te nemen bij COVID-19 gerelateerde verschijnselen met als argument “COVID-19 is al weg, waarom moet ik testen”.

Het ministerie benadrukt nogmaals dat COVID-19 nog steeds aanwezig is in Suriname. “Om een tweede golf te vermijden, moeten wij ons houden aan de maatregelen en doorgaan met het afnemen van swab-testen bij eventuele COVID-19 gerelateerde verschijnselen. Op deze manier kunnen we positieven snel isoleren om een uitbraak te voorkomen”.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

1 REACTIE
  1. Graag de Nederlandse toeristen apart noteren om te kijken of het zinvol is om ze nog langer moeilijk te maken om naar Suriname te komen.
    Graag de Surinaamse Nederlanders weer snel toe laten in Suriname.De reis beperkingen opheffen en stoppen met geld klopperij uit deze gasten.De quarantine gedoe opheffen.
    Hoeveel mensen zijn er positief bevonden uit deze groep??
    In Nederland hoeven de vakantie gangers uit Suriname toch ook niet in de quarantine?


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES