donderdag, mei 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDronken man steekt oudere broer die hem aanspreekt op zuipgedrag

Dronken man steekt oudere broer die hem aanspreekt op zuipgedrag

-

Does Travel - naar Suriname

De politie van het bureau Munder heeft een man aangehouden, die in dronken toestand zijn oudere broer een steekwond heeft toegebracht in diens buik. De oudere broer sprak de beschonken man aan op zijn zuipgedrag, maar dat viel niet in goede aarde bij hem meldt het Korps Politie Suriname zojuist.

De politie kreeg in de late avond van vrijdag 6 november de melding dat een slachtoffer met een steekverwonding zich bevond op een adres in het ressort Munder. Het adres werd aangedaan en de politieambtenaren troffen het slachtoffer, de 47-jarige Saamkoemar R., met een steekverwonding aan in zijn buikstreek.

Onderzoek wees uit dat het slachtoffer en zijn jongere broer Ramkoemar R. in een woordenwisseling geraakten. Ramkoemar had de gewoonte om steeds in beschonken toestand ruzie te maken met zijn broer Saamkoemar. Toen de oudere broer Ramkoemar aansprak over zijn gedrag werd hij boos en deed bedreigende uitlatingen in de richting van zijn broer.

Met een scherp voorwerp bracht hij zijn broer Saamkoemar vervolgens een steekverwonding toe in de buikstreek. Per ontboden ambulance werd de gewonde broer afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij is ter verpleging opgenomen in het ziekenhuis.

De verdachte werd ter plaatse aangetroffen en aangehouden. Ook het scherp voorwerp is gevonden en in beslag genomen. Ramkoemar werd overgebracht naar het politiebureau. Toen hij nuchter was, is hij voorgeleid. Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld meldt de politie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
 1. goed opgemerkt Sammy the Queen , , maar het is toch verzot van woorden dat deze persoon zijn eigen broer neersteekt , , was deze eikel maar ladderzat geweest dan had hij wel ergens in de goot gelegen of zo


  Maak melding
 2. ze leren het nooit meer af Wat ik heb ertussen gewoond en de omgeving zegt er doorgaans niets van om de lieve zoete vrede.
  Het is een spiraal.


  Maak melding
 3. Ramkoemaar kan beter zijn naam veranderen in Rawankoemar. Sarie torie in de familie maar een van de eisen die de rechter kan geven is voorwaardelijke levenslang, met verbod op alcohol voor het leven. Een borrel en hij gaat zijn gaar marawe op santo boma.


  Maak melding
 4. Ram-koeman wat een mooie naam, maar er huis een duivelse gedachten in ram koemar, zijn ouders zullen wel spijt hebben met deze naam aan zijn zoon, de naam is gerelateerd aan god rama en god krishna??


  Maak melding
 5. KOP VAN HET ARTIKEL
  Dronken man steekt oudere broer die hem aanspreekt op zuipgedrag.

  Snap het verhaal niet omdat de kop van het artikel wat anders aangeeft
  1 – oudere broer zou dus Saamkoemar zijn want:
  Ramkoemar had de gewoonte om steeds in beschonken toestand ruzie te maken met zijn broer Saamkoemar.

  2- Jongere broer zou dus Saaskoemar moeten zijn
  Toen de oudere broer Ramkoemar aansprak over zijn gedrag werd hij boos en deed bedreigende uitlatingen in de richting van zijn broer.

  1 en 2 geven dus aan dat er iets niet klopt.
  Boi ik lees en lees maar vraag me af wie de uitleg nu snapt 不不不不不


  Maak melding
 6. De kern, blijft dat een broer een andere broer letsel, heeft toegebracht.
  ** Drank, maakt meer kapot dan u lief is**. Zo wordt vaker gezegd!
  Hij hoeft echt niet aan een boom te hangen om een eikel te zijn.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES