vrijdag, juni 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie houdt duo aan voor serie woninginbraken

Politie houdt duo aan voor serie woninginbraken

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname heeft begin deze maand de 28-jarige verdachte Mitchel W. en zijn kompaan Jerrel G. (33) aangehouden voor een serie inbraken. Dit nadat de politie van Nieuw-Amsterdam enkele aangiften van woninginbraken voor onderzoek overdroeg aan de recherche van regio Oost meldt de Surinaamse politie.

Uit de verschillende aangiften bleek dat de verdachten steeds weer dezelfde werkwijze hadden toegepast. Recherche Oost werkte één aangifte uit, waarbij uit een woning van een aangeefster een televisietoestel, een laptop, een gouden halsketting en een mobiele telefoontoestel waren weggenomen.

Tijdens het onderzoek kwam op camerabeelden een auto en Mitchel W. in beeld. Hij werd opgespoord en op zondag 1 november aangehouden. Mitchel bleek een bekende van de politie te zijn. Hij heeft bekend drie woninginbraken te hebben gepleegd met een kompaan.

De kompaan Jerrel G. werd op dinsdag 3 november opgespoord en aangehouden. Jerrel geeft toe samen met Mitchel het strafbare feit te hebben gepleegd.

Beide verdachten zijn hangende het verdere onderzoek na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld, aldus het Korps Politie Suriname.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

1 REACTIE
  1. Deze jongens zijn meer man dan Bouta en Boefi, in tegenstelling tot die massa moordenaar en megadief geven zij tenminste toe dat ze de strafbare handelingen gepleegd hebben.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES