zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijBinnenlandse Zaken lanceert online-registratie platform

Binnenlandse Zaken lanceert online-registratie platform

-

Does Travel - naar Suriname

Het ministerie van Binnenlandse Zaken (Biza) heeft een online-registratie platform voor landsdienaren ontwikkeld. De launch heeft plaatsgevonden op dinsdag 11 november. Biza-minister Bronto Somohardjo heeft vol enthousiasme symbolisch de eerste registratie gedaan.

De online-registratie is bedoeld voor de landsdienaren die zich nog niet hebben geregistreerd. Volgens minister Somohardjo is het platform, dat als een helpdesk gezien kan worden, gecreëerd om kosten te besparen. “De helpdesk is actief van 08:00 uur tot 20:00 uur en wordt bemenst door gemotiveerde Bizanen, waarvoor ik bijzondere dank uitspreek”, aldus de bewindsman.

De minister hoopt in december al een duidelijk beeld te hebben over de status van alle landsdienaren van Suriname, zodat het personeelsbeleid efficiënt gemaakt kan worden. Hij doet een oproep aan alle landsdienaren die zich nog niet geregistreerd hebben, om dit alsnog te doen. Het doel hiervan is om duidelijkheid te brengen in hun rechtspositie. Als alles in kaart wordt gebracht, kan het ministerie overgaan tot het zoeken naar oplossingsmodellen die doelgericht en duurzaam zijn.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

3 REACTIES
 1. Dit is geen duurzame oplossing minister Bronto.
  Deze mensen staan op de payrol. Wie niet aanwezig is op maandag, wegstrepen en verwijderen vd payrol. Indien onterecht, dan komen ze wel opdraven.


  Maak melding
 2. Het is toch wat die hele rotzooi die die rooie fossiel heeft achtergelaten moet worden opgeruimd. Dit gaat zomaar maanden als het niet langer is duren en pas daarna kan men plannen gaan maken, daarna uitvoeren en voor het resultaat oplevert zijn we jaren jaren verder. Bedankt bouters misikaba boefdraad, van san, adhin en alle andere criminelen van de ndp. Saka saka dagoes


  Maak melding
 3. goed gezegd Esmerald en Mike , , gisteren waren vele ambtenaren ???? die genen die net voor de verkiezingen waren aangenomen door die paarse club aan het demonstreren , de meesten zijn ndp aanhangers , , en deze groep had nog geen loon ontvangen , , waarom moeten ze loon ontvangen als je daar niet werkt toch , stelletje klojo’s , , de minister sprak hen veel te soft toe , , hij had ze van het terrein moeten schoppen , , vooral toen die paarse vakbondsleider zei , , als de ndp en bep nog zou regeren dan hadden die de mensen allang uitbetaald , , ja ja paarse sinterklaas en paarse zwarte piet , , nadat die paarse vakbondsleider had gesproken had de minister hen nog een natrap moeten geven , , en erbij vertellen , ga naar ocer of naar die 16 dna ndp zakkenvullers , , die hebben geld om jullie die niet werken toch uit te betalen , , de nieuwe regering had beloofd nadat ze waren aangetreden dat fraude nummer een is wat aangepakt zal worden , , en wat zien we er gebeurd niets , want die paarse dna leden hebben allemaal gefraudeerd , , deze leden moeten ze uit het dna gooien en opsluiten , , en de paarse partij verbieden zij zijn het toch die ons Suriname vernietigd hebben , , en wij nu alle eindjes aan elkaar te knopen om enigszins te over leven , , maar velen steunen de nieuwe regering want het zal hun lukken dat wij over een paar jaar het beter gaan krijgen en de ndp-ers zullen janken


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES