dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVijf dagen vooroefeningen Srefidensi parade en defilé

Vijf dagen vooroefeningen Srefidensi parade en defilé

-

Does Travel - naar Suriname

Het Korps Politie Suriname (KPS) heeft bekend gemaakt dat in verband met de te houden Srefidensi parade en defilé op woensdag 25 november aanstaande, gedurende 5 dagen vooroefeningen naar deze activiteit toe zullen plaatsvinden. Deze vooroefeningen zullen voornamelijk in de ochtenduren plaatsvinden en wel op de volgende dagen: woensdag 11, vrijdag 13, woensdag 18, vrijdag 20 en zondag 22 november.

Aangezien de wegen niet op alle oefendagen zullen worden afgesloten of dat er wegomleggingen zullen plaatsvinden, doet het KPS een beroep op weggebruikers om, waar nodig, hun medewerking te verlenen tot een goed en vlot verloop van deze vooroefeningen.

Op woensdag 11 november zal de vooroefening plaatsvinden in de omgeving van de Politieacademie. Op vrijdag 13 november zal de vooroefening plaatsvinden op de Gravenbergstraat ter hoogte van de Memre Boekoe kazerne. Op woensdag 18 november zal de vooroefening plaatsvinden bij het hoofdkwartier van de Beveiliging- en Bijstandsdienst aan de van ’t Idsingastraat. De route voor deze oefening is: de Van ‘t Idsingastraat, de Dr. Sophie Redmondstraat, de Johan Adolf Pengelstraat, de Brumastraat en de Oranjelaan.

Op vrijdag 20 november start de pre-generale oefening aan de Gemenelandsweg, voor de brandweerkazerne en verplaatst zich naar de Gravenbergstraat. De generale oefening is op zondag 22 november in de omgeving van Flora en Zorg & Hoop.

Voor een vlot verloop van zaken doet de Surinaamse politie een beroep op weggebruikers om zoveel mogelijk de aanwijzingen middels verkeersborden en instructies van de politie op alle oefendagen stipt op te volgen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

14 REACTIES
 1. Archieffoto defilé: Pantservoertuigen van het Nationaal Leger in Suriname.
  Weten niet eens of die dingen het nog doen of bestaan.
  Tijd voor nieuwe regering om defensie te moderniseren.


  Maak melding
 2. Ik ken deze wagens nog uit de tijd van ” de Nationale Militairen Raad ” smelten deze rommels en bruggen mee bouwen. Goed idee hé !?👍


  Maak melding
 3. Deze pantservoertuigen dateren nog uit de jaren van Kabouter & co. Als je hiermee nu een oorlog zou moeten winnen lijkt mij sterk dat je deze wint.
  Als je een kogel hiermee afschiet valt deze vlak voor de pantervoertuig. Dat is al ver genoeg gezien zijn leeftijd. Hij is net zo bejaard als Kabouter


  Maak melding
 4. Graag deze troep op ebay of marktplaats zetten. Wat mij betreft wordt het leger afgeschaft. Costa Rica is een van de weinige landen ter wereld zonder leger. Het gaat prima daar. Dus het kan wel.


  Maak melding
 5. 25 November 1975 _ 25 November 2020

  Jong Suriname

  Is Een feit Dat Ons Geliefde Land 45 Jaar Onafhankelijk Wordt. Ik Vraag me Zelf Af Wat Er Te Vieren Valt. Kijk Is Waar We Toen Waren En Kijk Nau Is Waar We Nu Zijn.

  Ik Vindt Het Een Schande Dat De Regering Van Ons Land Zich Klaar Maakt Om Feest Te Gaan Vieren.

  Hoe Moet Ik Dit Aan Me Kinderen Uitleggen. Voor De Onafhankelijkheid Was Ons Land 1 Van De Welvarendste Land Van Heel Zuid Amerika En Caraibisch Gebied. 45 Jaar Later Zijn Wij 1 Van De Armste Landen Van Heel Zuid Amerika En Caraibisch Gebied .

  Waar Zijn Wij Met Zn Allen Mee bezig Mijne Surinamers.


  Maak melding
 6. Deze leger voertuigen moeten worden gedelegeerd naar Nieuw Amsterdam aldaar is er een Museum voor zulke vooroorlogse materialen het risico is Groot om enige munitie ermee af te vuren of te ontsteken ipv de vijand uit te schakelen zullen ze zelf het slachtoffer worden dus wees verstandig ermee rijden mag maar ermee schieten is vragen om problemen


  Maak melding
 7. Dat ze nog rijden is een kunst maar schieten doen ze niet meer. Want er is nooit met de kanonnen geschoten.
  Het wordt tijd voor nieuwe met met rubsbanden en met pressie apparaten aan boord.

  Want het wordt tijd om het Tigri-gebied te veroveren.


  Maak melding
 8. ivanoff limburb (limbo) , , 45 jaar geleden had iedereen nog brood op de plank , en ja wel met beleg hé , , maar vanaf 1980 ging het berg afwaarts met Suriname dankzij die militair bouterse na een paar jaar ging het niet goed en er kwam een burger regering , daarna weer ndp , , dan weer die , en weer ndp , dan weer een ander , , maar 10 jaar geleden 2010 kwam die klote ndp met bouterse weer aan de macht en 10 jaar lang tot juli 2020 hebben ze van ons Suriname een land gemaakt met heel veel armoede , , en vele Surinamers moeten alles bij elkaar schrapen om een klein broodje op de plank te krijgen, maar zonder beleg , , dus jij oekel ga dit vertellen aan je kinderen , we zullen benieuwd zijn hoe ze reageren , , maar wij denken al dat ze niets verkeerd zullen denken want jij hebt ze onder de plank


  Maak melding
 9. NERGENS OP DEZE AARDKLOOT IS HET EERDER VOORGEKOMEN
  EEN LAND AMPER ONAFHANKELIJK. BINNEN VIJF JAREN PLEEGT EEN ROOIE N.G.R EEN STAATSGREEP, ENKEL EN ALLEEN OMDAT MENEER DE BAAS WIL ZIJN. BINNEN VIJF JAAR EEN STAATSGREEP VERMOORD MENSEN EN ONTKENT . WAT EEN WALGELIJKE HOND
  DAN BEN JE ZIEK IN JE HOOFD. DAN ZIJN ER HIER OOK NOG MONGOLEN, ANDERS KAN JE ZE NIET NOEMEN DIE DEZE ACHTERLIJKE HOND ADOREREN. En ze tonen hier ook nog eens hun smoel


  Maak melding
 10. @ Wim
  deze honden zoals je noemt hebben geen opvoeding genoten. Basis voorwaarde
  ze zijn geïndoctrineerd door bobo (bo uterse bo efdraad). het enige dat ze kunnen doen is hun ballen likken en ruiken aan elkaars go


  Maak melding
 11. Die Rooie N.G.R Wim, heeft de staatsgreep gepleegd in samen werking met Nederland.
  Was het niet gelukt, waren ze het land uit gevlucht via het westen, samen met je, der Valk.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES