dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan verliest geslachtsdeel nadat hij beschoten wordt met jachtgeweer bij ruzie

Man verliest geslachtsdeel nadat hij beschoten wordt met jachtgeweer bij ruzie

-

Does Travel - naar Suriname

Een ruzie tussen twee mannen in Suriname, is in de laatste week van oktober dusdanig geëscaleerd, dat er geschoten is met een jachtgeweer. Daarbij werd een van de mannen in zijn geslachtsdeel geraakt. In een ziekeninrichting moest er operatief worden ingegrepen, waarbij het slachtoffer zijn geslachtsdeel verloor meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

Uit het onderzoek is naar voren gekomen dat beide mannen hosselaars zijn en per boot, taxiritten voeren van de plek Stoelmanseiland visa versa. De ruzie vond volgens de Surinaamse politie plaats op een werkplek Texas aan de Lawarivier die meer bekend is als Dagu Ede.

Volgens verklaring van de verdachte werd het latere slachtoffer boos op hem, omdat hij meerdere klanten kreeg en deed toen bedreigende uitlatingen naar zijn concurrent. Verder gaf de verdachte aan dat hij ter voorkoming van escalatie zijn jachtgeweer pakte om naar zijn huis te gaan, maar dat de andere man op hem af liep.

Hij schoot in de richting van de andere manspersoon, die aan zijn geslachtsdeel werd geraakt. Het 42-jarige slachtoffer werd voor medische hulp afgevoerd naar een ziekenhuis te Gran Santi, alwaar hij werd overgevlogen naar Cayenne in Frans-Guyana.

Terwijl de rechercheurs van regio Oost voorbereidingen troffen om de plek aan te doen, meldde de 33-jarige verdachte Maikel zich bij de dienstdoende militairen ter plekke aan. Maikel werd vervolgens door de militairen over gedragen aan de leden van het regio Bijstand Team Oost, die de verdachte in afwachting op recherche Oost onder toezicht stelden.

De recherché van regio Oost heeft in de laatste week van oktober de 33-jarige verdachte Bryan M. aangehouden ter zake zware mishandeling. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de schutter ingesloten. De recherche van regio Oost onderzoekt deze zaak verder meldt de politie in Suriname.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

14 REACTIES
 1. Ik las de kop van het verhaal, vervolgens stelde ik mezelf voor dat het klokkenspel, nadat het beschoten werd, op de grond terecht kwam en net als de staart van een kamra wintje kronkelende bewegingen maakte. Sterkte toegewenst aan deze meneer, hij moet voortaan creatief te werk gaan in bed.


  Maak melding
 2. Deze man is zijn mannelijkheid al kwijtgeraakt doordat hij geen slurf meer heeft, het is moeilijk voor hem, hij heeft ook schuld aan deze ruzie, de schutter heeft hem helaas op gevoelige plek geraakt??sari tori, maar ook toe faya tori,


  Maak melding
 3. Ik hoop dat ze ook een donor voor dit onderdeel vinden Ik denk eerder dat het slachtoffer geweldige kunstjes kon uithalen en dat ieder1 over hem sprak dader was jaloers en heeft hem nu buitenspel gezet. De vrouw van het slachtoffer zal nu meer vrije tijd hebben nu dr man de bril niet eerst omhoog hoeft te doen en hij niet meer spettert. Maar om zijn eigenwaarde iets op tee krikken kan hij nu plaskokers gebruiken(totdat er een geschikte tollie met bal donor is.


  Maak melding
 4. Als men snel had gehandeld en zijn tollie in box met ijs hadden gezet zou , een goeie chirurg het weer aan het praten krijgen . Met behulp van een paar maanden therapie . En je zal zien dat hij en zijn partner nog lang en gelukkig leven .


  Maak melding
 5. @harry: er staat niet dat het eraf geschoten is. Misschien was het helemaal aan flarden of vol met hagel waardoor restauratie/reparatie geen optie was en amputeren de enige oplossing. In zulke gevallen in in dit geval het binnenland waar ijs niet altijd voorradig is wordt aangeraden(volgens artsen) dat je het betreffende lichaamsdeel in je mond onder je tong moet bewaren op lichaamstemperatuur… In dit geval hangt het van het beschadigde lichaamsdeel af hoeveel mensen willen helpen want ik denk dat het slachtoffer in deze niet in staat mag worden geacht om tijdens het uitgillen van de pijn ook nog rauw bloedend vlees in zijn mond kon houden.
  Hij moet gewoon een zaak aanspannen tegen de schutter omdat die hem zijn recht op kinderbijslag in de toekomst heeft ontnomen en schade heeft toegebracht aan zn kroonjuwelen en misschien nog wegens poging tot moord want in de direkte buurt van de kroonjuwelen zitten 2 liesslagaders hij kon ook nog doodbloeden.
  Moeilijke zaak!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES