Fernandes Handelsmaatschappij N.V. doneert brushcutter aan Openbare Werken

5
Fernandes Handelsmaatschappij N.V. doneert brushcutter aan Openbare Werken

Sergio Emanuels, sales en marketing manager bij Fernandes Handelsmaatschappij N.V. heeft tezamen met een collega, namens het bedrijf een brushcutter geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW).

Begin september heeft hij minister Nurmohamed via de radio gehoord waarbij de bewindsman aangaf geen brushcutter te hebben voor het verrichten van kleine werkzaamheden. “En toen dacht ik dat het wel iets is waar Fernandes een bijdrage aan zou kunnen leveren. Er is intern nagegaan hoe Fernandes de ondersteuning kan bieden en vandaag staan we hier om onze bijdrage te leveren”, zei Emanuels.

Minister Nurmohamed is Fernandes zeer erkentelijk voor hun geste. Als nieuwe regering is er besloten om samen met het bedrijfsleven van Suriname zaken aan te pakken om het land verder te helpen ontwikkelen. Volgens de OW-topman is de policy van het ministerie om meer verantwoordelijken toe te kennen aan de burgers en de bedrijven. De brushcutter zal primair ingezet worden om eerst de terreinen van het ministerie te helpen onderhouden en daarnaast andere overheidsterreinen.

Het ministerie wordt ook geconfronteerd met andere uitdagingen, zoals het niet hebben van een kettingzaag en een defecte hyster heftruck om bijvoorbeeld bomen die een gevaar vormen te zagen. Minister Nurmohamed wil ernaar toe werken om bepaalde diensten zoals hierboven genoemd te verzelfstandigen. Dit om zo in hun eigen technisch onderhoud te kunnen voorzien.


5 REACTIES

 1. Ook Fernades, heeft vertrouwen in onze regering. Het bedrijf ziet dat we samen vooruit, willen en kunnen gaan.
  Elke beetje helpt.
  Het is een motivatie voor andere mensen die veel geld hebben.
  Laat uw hart spreken!


  Maak melding

 2. Shockerend om te lezen dat OW niet over deze equipment beschikt…. Nu begrijp ik beter waarom al het onderhoudswerk dat bij dit departement hoort, blijft liggen.


  Maak melding

 3. Naast inkomsten belasting en wegen belasting zal de burger ook belasting moeten betalen over het riool , water en milieu belasting. Voor Surinaamse begrippen hoeft dat dan niet honderden srd te zijn, maar maandelijks een klein bedrag van elk huishouden innen. Hoe groter het gezin hoe meer belasting. Dan heeft de regering meer armslag voor de daadwerkelijke ontwikkeling van het Land. Nepotisme en Corruptie horen er dus niet bij.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.