Broers dreigen huizen politieambtenaren in brand te steken

5
Broers dreigen huizen politieambtenaren in brand te steken
Foto: Korps Politie Suriname

Leden van Recherche Regio Midden hebben in samenwerking met het Regio Bijstand Team Midden(RBTM) de 34-jarige Furgil M. alias ‘Todi’ en de 36-jarige Marvin M. alias ’tafra’, op donderdag 22 oktober te Bernharddorp opgespoord en aangehouden. Dat meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

De broers hebben zich schuldig gemaakt aan bedreigingen met misdrijven gericht tegen politieambtenaren werkzaam op het bureau Rijsdijk. Een van de bedreigingen is dat zij de huizen waarin de politieambtenaren woonachtig zijn, in brand zouden steken.

‘Todi’ en ‘Tafra’ zijn na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld door de politie. Recherche Regio Midden onderzoekt deze zaak meldt de politie.


5 REACTIES

 1. Weet u het nog?
  In de jaren 80, dat het politiebureau in brand werd gestoken!
  Leeft het idee, bij de geborenen na 1980?
  Of zijn het de bruten van voor 1980?
  Vermoedelijk zijn er complottheorieƫn in de maak!
  Maar Godfather is wachting SURINAM.
  Een deel van het volk, heeft slapeloze nachten.
  Amerika is, misschien niet een land die zorgt voor vrede in de wereld, maar, wordt er een beroep gedaan, is Amerika, bereidt om een kwestie op te lossen.


  Maak melding

 2. neen de politie is nu daadkrachtiger en treed eerder op en deze paarse ratten konden tijdens de paarse regering van alles doen en laten maar de politie ? toen greep niet in of werd terug gefloten , en nu zien ze dat het moeilijk voor hen wordt om hun foute dingen te doen en zo gaan ze politieagenten dreigen dat ze hun huis in de fik willen steken , , deze twee paarse ratten direct onder de zoden werken of als voer voor de leeuwen


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.