SLM vliegt per 31 oktober weer naar Miami

14
SLM op luchthaven van Suriname
Archieffoto: SLM op luchthaven van Suriname

Surinam Airways heeft maandag bekend gemaakt dat zij per 31 oktober 2020 opnieuw start met de vluchten tussen Georgetown-Guyana en Miami. Deze zullen uitgevoerd worden op dinsdag en zaterdag meldt het bedrijf in Suriname.

Reizigers dienen rekening te houden met de geïmplementeerde COVID-19 reisrichtlijnen die zijn opgesteld door de Guyanese en Amerikaans regering. Voor Florida staan de richtlijnen hier en hier. De richtlijnen voor Guyana staan hier.

De Surinaamse luchtvaartmaatschappij meldt op haar Facebookpagina verder dat passagiers Guyana niet mogen betreden, tenzij ze een harde kopie hebben van een negatief PCR-testresultaat.

Het vluchtschema van de SLM:


14 REACTIES

 1. Als de vakbond het bedrijf niet lamlegt. Wie is die idioot die voor dollarisatie van het salaris van het heel “verlieslatend” bedrijf heeft gezorgd?


  Maak melding

 2. Beginnen we net Covid-19 een beetje onder controle te krijgen in.Suriname, dan vindt de SLM het nodig naar de covid brandhaard, die Florida monenteel is, te vliegen. ‘SLM e go suku, ma na Sranan o tjari’.


  Maak melding

 3. Ze gaan vliegen naar Miami. In de staat Florida zijn er op dit moment meer dan 750.000 besmettingen. Ben benieuwd wat ze terug brengen qua besmetten. Covid houdt huis in heel USA en daar vliegen we wel naartoe.
  Ze hebben de dollars hard nodig en zoeken daarin hun heil met de 2 vluchten in de week.
  Succes


  Maak melding

 4. Florida heeft 2 x zoveel besmettingen als Nederland.
  Het is zeer bewonderenswaardig dat de SLM naar Miami gaat vliegen en wel 2x pet week.
  Kennelijk wringt de dollarschoen dusdanig en kan men niet anders.
  Is te hopen dat het daar blijft in Miami de covid, want het gaat hier goed gezien de gepubliceerde cijfers.
  Of het de SLM gaat helpen op de been te blijven zien we wel.
  Amerika is een super hoog risico land, erger dan Nederland.
  Vraag me af waarom men toch ervoor gekozen heeft, gezien de risico


  Maak melding

 5. Wij lijken wel kampioen in het aandoen van gebieden waar COVID ontspoord is. Alles voor geld. De kapitalisten moeten beloond worden voor hun steun!


  Maak melding

 6. @Ram: “want het gaat hier goed gezien de gepubliceerde cijfers” Dat zijn de gepubliceerde cijfers, nu nog de echte cijfers!! Wedden dat Suriname echt niet zo anders is dan de rest van de wereld?


  Maak melding

 7. Ik dank God dat onze nationale carrier weer mag vliegen naar Amerika….. Men moet gewoon de covid regels in acht nemen. Als er p /w42 flights uit Amerika naar Aruba komen en nu een laag covid cijfer heeft zie ik geen probleem voor de SLM.
  Het leven gaat door. Just stay safe u all.


  Maak melding

 8. hé makayah , zie je ze vliegen , net als rob g , de slm in het rood en als deze vluchten goed gaan ?? staan ze nog verder in het rood , , ze zullen best in Miami landen , , maar terug niet , er is geen geld om het vliegtuig vol te tanken voor de thuisreis , dus blijf dromen , robje g droomt elke dag


  Maak melding

 9. hé luci-en k….. , , jij durft natuurlijk niet uit je rattenhol te komen , , want uit studie is bewezen dat ratten en vooral paarse ratten alleen al besmet raken met het corona als ze covid bij naam noemen , dus pas maar op , , blijf lekker in je holletje en trek de stekker er uit


  Maak melding

 10. hé robles , , ze gooien het niet open voor kleuters zoals jij , , want dan moet er een paarse begeleider mee en dat kost geld , wat er niet is poepje


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.