zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieSRD 350.000 buitgemaakt bij brute woningoverval

SRD 350.000 buitgemaakt bij brute woningoverval

-

Does Travel - naar Suriname

Bij een brute roofoverval maandagochtend rond 05.30u in een woning aan de Kasistraat in Paramaribo, is SRD 350.000 buitgemaakt.

Volgens de politie is de beroving gepleegd door twee gemaskerde mannen die gewapend waren met vuistvuurwapens. De heer des huizes werd rond 05.00u wakker en liep naar de badkamer buiten. Zijn overige huisgenoten, een dochter en twee zonen sliepen nog. Op een bepaald moment werd de man aangevallen door de criminelen. Hij werd gekneveld en onder bedreiging moest hij de daders vertellen waar van de woning geld en waardesvolle spullen waren.

De rovers betraden de woning en pakten het geld. Vervolgens gingen zij in de kamer van de dochter die wakker werd. De daders vielen haar aan, maar zij stribbelde tegen en begon te schreeuwen. Een van haar broers kwam met een houwer en werd ook aangevallen door de rovers. Hij werd daarbij met een scherpvoorwerp gestoken nabij zijn linkeroksel. Na de daad maakten de criminelen zich uit de voeten.

De politie kreeg de melding van het voorval en ging ter plaatse voor onderzoek. Een ambulance werd ingeschakeld om het slachtoffer af te voeren voor medische behandeling. De politie in Suriname werkt aan de opsporing en aanhouding van de verdachten.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

17 REACTIES
 1. Een badkamer op het erf terwijl er 350000 srd in huis ligt. Wat een veiligheid. Koop camera’s en zet een alarm. Ik hoop dat men het nu gaat begrijpen om veiligheid weer op de eerste plaats te zetten.


  Maak melding
 2. Hoe Zijn De Daders Erachter Gekomen Dat Er Zo Een Groot Geld Bedrag In Dat Huis Was Vraag Ik Me Af. Iemand Heeft Dus Uit De School Geklapt. No Doubt.

  Ervaring Leert Mij, Dat De Periode November Tot En Met Rond De 20 December Heelveel Overvallen Gepleegd Zullen Worden. Ik Hoop Dat De Politie Er Voorbereid Op Is.

  Ik Had Graag Mvr Mathoera Van Defensie Op De Post Van Justitie En Politie Gezien.
  De Huidigen Minister Die Deugd Ook Niet. Hij Is Ook Zo Een Slappeling


  Maak melding
 3. Wat bruut zeg, je zal maar zo wakker worden.
  Heel erg wat deze familie overkomen is, ik hoop dat het geld weer terecht komt en de daders opgespoord worden. Wel een grote buit, het bedrag gedeeld door 2.


  Maak melding
 4. Wat doet de regering , wat doet de press, wat doet de politie, er zijn alleen maar bedreigingen tegenover andere mensen, hoe kan het dat iemand zoveel geld in huis heeft, waarom een badkamer op het erf insite info press waarom komt u niet naar buiten


  Maak melding
 5. Als iemand mij tegenvalt. Is het Chan wel.
  Als gewezen commissaris van politie en min v justitie…had ik wel verwacht dat deze criminaliteit aangepakt zou worden.


  Maak melding
 6. Als zoveel cash in huis hebt is altijd vragen om problemen. Voor minder geld worden mensen al vermoord.

  De bank is vervelend en kost ook geld maar toch liever op een rekening storten.

  TENZIJ… Je het niet kan verantwoorden want de bank heeft een hele waslijst aan vragen over de herkomst. Dan is het wel lastig om te storten bij de bank…


  Maak melding
 7. Overval om 05:00 uur, buiten. De vorige werd om 04:30 overvallen toen hij zich ging scheren buiten.
  De rovers zijn ook ochtendmensen aan het worden….
  Moet de politie zich niet aanpassen en de dienst reeds om 04:00 uur beginnen?


  Maak melding
 8. Tja, het volk is zo opgevoed. Stelen is toegestaan noem het gewoon lenen.
  Straffen, nee joh zand erover.
  Lukt iets niet? gewoon een extra adviseur
  Lukt iets niet? Een andere best man for the job
  Lukt iets niet? Het is de schuld van de oppositie
  Lukt iets niet? Dan maken we gewoon een wet

  En als dat niet genoeg is, intussen wet iedereen hoe de vork in de steel zit, dan zijn er nog wel een stuk of VIJF jawel VIJF achterlijke dagoes die of het proberen het goed te praten of de schuldvraag weer proberen af te leiden.
  Dit zijn de walgelijke honden
  Naast deze vijf walgelijke honden heb je ook nog een stuk of 3, jawel wel drie! tjonge jonge
  die als worong ons willen doen geloven dat ze objectief zijn.
  Deze zijn nog erger.
  Gadsie


  Maak melding
 9. steeds weer komt men met vooroordelen en beschudigingen met racistische getinte uitspraken,Foei toch. Gaat wat doen aan jullie racistische inborst .
  ik ben ook tegen criminaliteit maar het is onsmakelyk om op basis van etniciteit tegaan vooroordelen, schaam je toch.


  Maak melding
 10. Ai boi tofff.daarom als j geld thuis wil houden dan moet j nooit alles op 1plaats zettn.want deze rovers zyn niet te vertrouwen ze kunne anytime by j op bezoek komen.als deze man een 50000 op een ander plaats had gezet en 300000 op een ander plek dan had hy die rovers die 50000 gewezen.had hy zyn 300000 nog kunne reden.


  Maak melding
 11. ha ha rbrowny met y , , racist daar heb je niet van terug hé , , velen geven hun mening en jij denkt alleen maar weer zo’n racist , , dus als we goed kijken hier op WTK is in jou ogen iedereen een racist die een reactie plaatst , , dus zie je wel jij plaatst ook een reactie en bent dan tevens een racist , alleen een paarse rat racist


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES