VIDEO: Racende bestuurder rijdt elektriciteitsmast kapot en ‘vliegt’ in trens

7
VIDEO: Racende bestuurder rijdt elektriciteitsmast kapot en ‘vliegt’ in trens

Vrijdagavond was het rond 20.45u weer raak in Suriname. De bestuurder van deze personenauto reed een elektriciteitsmast van de NV Energie Bedrijven Suriname (EBS) aan de Pronkweg in Commewijne kapot en ‘vloog’ daarna met zijn auto rechtstreeks in een trens langs de weg.

Volgens enkele medeweggebruikers reed de bestuurder met een vrij hoge snelheid over de weg. Op een gegeven moment verloor hij de macht over het stuur en knalde tegen de mast. Als gevolg daarvan ‘vloog’ de auto in een trens langs de weg. Door de slag brak de mast en hing schuins.

De auto raakte zwaar beschadigd, maar er raakte niemand gewond. De politie kreeg de melding en ging ter plaatse voor onderzoek. Een sleepdienst werd ingeschakeld om het voertuig uit de trens te takelen en af te voeren naar berging.

Hieronder een filmpje van het voorval.

7 REACTIES

 1. Oppakken en alle kosten laten betalen. Geef hem 5 jaar met brood en water en een speelgoed auto om nadenken wat er had kunnen gebeuren als hij mensen had dood gereden. Idioot!


  Maak melding

 2. Kolibri@@ voor te hard rijden krijg hij een boete als hij teminste betrapt is door een politie agent die heeft kunnen vaststellen hoe hard hij reed of door een flitser wat voor een grote idioot moet je zijn om die straf te vermelden die niet eens in het Surinaamse wetboek staat paarse boutje heeft gelijk dat Surinamers dom zijn


  Maak melding

 3. Radj
  24 oktober 2020 At 09:32
  Gado straf ing mik ai pai spelen met leven van
  Andere weggebruikers @@@

  Welke God is zo genadeloos en wreed als het zo is dan heeft je God nog veel werk te doen je hoofd werkt niet zo goed misschien Gado straf joe zodat je niet zo gezond in je hoofd bent


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.