vrijdag, juni 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVerdachte Marius H. (58) aangehouden in moordzaak Sarina Uhlenbeek (30)

Verdachte Marius H. (58) aangehouden in moordzaak Sarina Uhlenbeek (30)

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname heeft vandaag de verdachte Marius H. aangehouden, in de zaak van de vermoorde Sarina Uhlenbeek. De vrouw werd in augustus dood aangetroffen in een woning aan de Santopolderweg. Ze had een hoofdwond en bleek om het leven te zijn gebracht. H. werd gezocht in verband met haar dood, maar wist tot vandaag uit handen van justitie te blijven.

De man werd vanmiddag op zijn adres aan de Santopolderweg, in het bos achter zijn perceel aangehouden door RBT Midden, politie Santo Boma en Surveillance Midden. Hij wordt overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten die deze zaak in onderzoek heeft.

De verdachte zou eerder verklaard hebben dat hij de vrouw op haar hoofd sloeg, omdat zij hem zou hebben opgelicht voor een bedrag van SRD 3.000. De man zou daarna een taxi hebben gepakt richting Brokopondo om daar zelfmoord te plegen.

Marius H. heeft volgens de politie toegegeven dat hij Sarina Uhlenbeek om het leven heeft gebracht.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
 1. Waarom heet hij zichzelf niet van het leven beroofd, sikkel. Iemand vermoorden voor 3000srd? Tegenwoordig hebben mensen geen ruggengraat meer. Hij zal de straf krijgen die hij verdiend. Ongeleid projektiel­čĄ»­čĄ»­čĄ»


  Maak melding
 2. eventjes deze man naar bouta brengen , die zal hem in de rug schieten en daarna met een koord van een sportbroek deze man aan een stoel opgehangen en dan lijkt het op zelfmoord , , jullie weten toch hoe het afgelopen is met bouta zijn maatje Roy Horp , ja hoor het zelfde is Roy Horp overkomen , , die bouterse is echt een duivel


  Maak melding
 3. Geen enkele moord mag verjaard en ongestraft blijven ook al duurt het jaaaren oppakken die hap en achter de tralies.
  Iemand zijn leven nemen terwijl je zelf van het leven wil blijven genieten is de grootste misdaad die er bestaat.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES