Presentatie over nieuw op te zetten internationale luchthaven in Nickerie

23

De regering van Suriname heeft vandaag een presentatie gehad van Er Consultancy bureau over de nieuw op te zetten internationale luchthaven in het district Nickerie.

Het consultancy bureau is pro deo aangesteld door president Chandrikapersad Santokhi om een quick scan te doen in Nickerie om de luchthaven te kunnen opzetten.

De president heeft ditzelfde team wederom de opdracht gegeven om de plannen verder uit te werken. Daarvoor is er een maand uitgetrokken.


23 REACTIES

 1. Wordt net zo een project als van de vorige regering, flyovers, een trein van hier naar nergens.
  Su heeft geen geld, om de rente te betalen en voor andere aflossingen.
  Wie houd deze santhoki voor de gek.
  Of zijn het zijn diaspora vrienden die dit zullen bekostigen. Zal hij zijn vrouw alvast directrice maken van de op te zetten luchthaven of zijn stiefdochter, met zijn overleden opa en oma op de payrol.
  We blijven deze hersenspinsel van ssnthoki volgen.
  Er consultancy werkt niet pro deo,hebben ook voor de vorige regering de spoorweg van hier naar nergens mogen opzetten.


  Maak melding

 2. Vanwaar die race om bruggen over de corantyn en de marowyne neer tezetten en een internationale luchthaven in nickerie .ik heb de indruk dat het geldt dat er nog is aan belangrykere dingen besteedt kan worden ,het is duidelyk dat hier het kindje geboren is maar het verstandt is met het vruchtwater weggegooid
  Hoe kan je een landt regeren zonder een toekomst visie, zonder een gepast beleidt?


  Maak melding

 3. Introductie van ER Consultancy is toch echt nodig. Het lijkt op blitz met zijn ER.

  Inderdaad improving de huidige airport met helicopter landings banen, de reguliere prive vliegtuigen, de grote jets en transport vliegtuigen en douane kantoren. Is goedkoper lijkt mij. En je bent niemand politiek verschuldigd.


  Maak melding

 4. Surinaamse overheid heeft geen cent te makken echter zien private investeerders misschien daar wel heil in. Die airport moet op termijn geld opleveren. Nickerie is 1 en al business.


  Maak melding

 5. Koos 24 oktober 2020 At 00:30

  Vreemd dan dat er in het verkiezingsprogramma helemaal niet gesproken wordt over vliegvelden en bruggen. Gelooft u het zelf nog?


  Maak melding

 6. Lets Make Surinam Great Again. Wir Shaffen Das

  Jong Suriname.

  Dat Suriname Op Dit Moment In Een Diep Dal Gepleurd Is, Is Een Feit.
  Maar Dat Neem Niet Weg dat Je Niet Groot mag Dromen.

  Santokie Gelooft Er Heilig In Dat Hij Suriname Uit het Diep Dal Gaat Halen
  Er Is Hoop. En Dat Geeft Ons Press De Motivatie Om Vooruit Te Denken. (dromen)Opzicht Nix Mis Mee.

  Als Leider Moet Je Zelf Vertrouwen Hebben. En Dat Heeft Santokie. Hij Straalt Dat ook Uit.

  Leiders Zonder Zelfvertrouwen Lopen Anders, Praten Anders Denken Anders, Gedragen Zich Anders. Kort Om. Laten We Met Zn Allen Achter Press Santokie Staan. En Vooral Kritisch Blijven Volgen.


  Maak melding

 7. rbrowny met y , , wat een domme opmerking , dat over het vruchtwater , , je bent toch echt wel een oen , , maar het zal zeker bij jou zijn overkomen toen je uitgeworpen werd , , je zal wel blind zijn uit geworpen


  Maak melding

 8. Ik heb nogsteeds vertrouwen in deze regering. Deze luchthaven gaat komen.
  Santhoki ne lei lek’ Bouterse! En neen hoor ik ben geen vhp’er. Gewoon een kritische en optimischtische burger die houdt van zijn land. Stop met het negatief gepraat en kijk wat jij kan betekenen voor het land en je medemens. Samen zijn wij sterker!


  Maak melding

 9. de regering moet er eerst voor zorgen dat de luchthaven op Zanderij weer eens optimaal kan functioneren , , door de slm te laten vallen , , die paarse lieden van de slm willen staken , , hoe wil je staken door niet te gaan vliegen , , er staat al een 777 een jaar aan de grond die niet vliegen mag , , en de slm kan nu ook nergens naar toe vliegen , , dus die paarse lieden moeten ze gewoon ontslaan zonder behoud van loon , , laten ze dat maar gaan halen bij ocer , want die paarse ndp heeft hen in de rode cijfers gebracht , , dus ga daar maar uithuilen


  Maak melding

 10. Tokhi heeft inderdaad grote dromen voor Nickerie. Een brand international nieuwe vliegveld. Wie weet wordt het de De Santokhi International Airport genoemd. Er Consultancy wat patriotisch team is dat. For free man.

  Off topic.
  De HVB javaanse pijler keert tetug naar PL. Sapoen treedt uit de HVB. Ze waren leiderloos. De hindustaan was niet te vettrouwen. Somo zei welcome terug.

  Met een parlementarier in de dna was PL enige kans om zijn javaanse pijler te vergroten als de andere partij imploot. Als een geschenk van de hemel het gebeurt. Nu verzekert van voldoende aanhang kan Somo zeggen ajook madjoe joh wong. Als de andere pijlers van PL blijven groeien dan kan PL de volgende verkiezingen met vertrouwen tegemoet zien.


  Maak melding

 11. Regeren is vooruit zien !
  Dit valt onder de categorie “strategische doelen”.
  De regering Santokhi werkt gestructureerd en strategisch met een tijdlijn. Het beleid is consistent met aansluitende doelen. De regering heeft duidelijk gemaakt wat prioriteit heeft en is nu aan het plannen voor daarna. Want ook na de crisis moeten we verder.

  Slim-Suriname heeft de leiding.
  We krijgen een mooi Suriname terug. Krakti !


  Maak melding

 12. Het is inderdaad lange termijn plannen wat hij doet en niets mis mee. Na uitwerken in de koelkast zetten totdat we uit de shit zijn.
  De schulden laten saneren en oplossing zoeken om aan onze schulden te voldoen is pre.
  Investeerders moeten het vertrouwen en de garantie hebben dat ze niet in hetzelfd ed schuitje vallen als oppenheimer en anderen die momenteel geen niet ontvangen van hun uitstaande leningen alsook rente.
  Als IMF een oplossing biedt, kan hij zijn dromen opschorten totdat de olie gaat vloeien.
  Geduld en transparantie alsook de prioriteiten stellen is de oplossing.
  CHAN blijf groot dromen.
  Het komt op gegeven moment ook uit, die grote dromen.


  Maak melding

 13. Suriname wordt uit het isolement gehaald met dit srt activiteiten. Liever een goeie buur, dan een verre (surined) vriend 👍.

  Ik zie werkgelegenheid en kansen voor (nieuwe) ondernemers.
  Ik zie wel degelijk iets in een samenwerking tussen de “Guyana’s”, het topje op de kaart v Brazilië.


  Maak melding

 14. Danny 24 oktober 2020 At 12:53
  En Robles waarom stel je zo’n vraag aan ons. Wat dacht je van Google of de bewindslieden.
  ===================

  Het was een retorische vraag.


  Maak melding

 15. Dus jullie ezels hier zijn zo grappig! Niemand van jullie heeft voldioende hersencellen om een gedegen onderzoek, dat zo goed als blind loopt, te doen naar ER Consultancy, maar jullie zijn al in een hoerastemming en dansen en huppelen in het rond vann bewondering van s’Lands eerste bedrieger. Het “bureau” doet alles tot nu toe prodeo volgens lieg-pres. Kijk, ik kan ook met grafische programma’s aan de slag gaan en een state of the art vliegveld projecteren. Waarom is niet niet in DNA besproken en uitgewerkt? Kunnen de president en zijn meisje zonder DNA te betrekken zaken, in dit geval weer zo een showproject, op poten zetten? Wat is in deze de rol, alweer van de broer van het meisje? Ik bedoel maar te zeggen dat jullie ook al hebben jullie die verstandelijke capaciteit niet, om zijn minst een beetje argwaan moeten hebben. Maar daarvoor moet je natuurlijk eerst je hoofd uit de hol van Chan halen!


  Maak melding

 16. @ Luciën Karwafodi24 oktober 2020 At 16:38

  ” …
  Niemand van jullie heeft voldioende hersencellen om een gedegen onderzoek, dat zo goed als blind loopt, te doen 
  … ”

  Waarom moet iemand uberhaupt een gedegen onderzoek doen dat zo goed als blind loopt ?

  Gi tori.


  Maak melding

 17. ha ha ha , luci en k….. , , jij en hersencellen , , jij was het toch die dronken was en op de fiets tegen de paars geverfde brugleuning knalde , , zonder fietshelm op , , en zo vlogen al je hersencellen weg op een na , , en die denkt morgen vlieg ik ook weg , doei luci


  Maak melding

 18. Denk aan de uitspraak: A mile of highway will take you a mile, but a mile of runway will take you anywhere.
  De kosten voor een startbaan van 1 mijl zijn nog te overzien en maken luchtlijnen tot ver in de regio (Zuid Amerika, Antillen, Miami) mogelijk. En ook een robuste lijndienst van Nickerij naar Zorg en Hoop in Paramaribo.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.